Cât e chiria în garsoniera cu pat deasupra băii din Cluj. Cum arată locuința depășește orice ți-ai imagina FOTO

Cât e chiria în garsoniera cu pat deasupra băii din Cluj. Cum arată locuința depășește orice ți-ai imagina FOTO
Garsoniera cu pat deasupra baii din Cluj se inchiriaza

S-a aflat cât e chiria în garsoniera cu pat deasupra băii din Cluj. Amenajarea unei locuințe mici este o provocare pentru oricine, însă un proprietar a găsit o soluţie inedită pentru garsoniera sa din Cluj. Cum arată locuința, vedeți în galeria foto a articolului.

Garsonieră cu pat deasupra băii, scoasă la închiriere. Ce preț are locuința din centrul Clujului

Proprietarul garsonierei de doar 14 metri pătrați din Cluj a profitat că în zona centrală locuințele sunt foarte înalte şi a amenajat un spațiu deasupra băii. În acel loc poate fi pus un pat, iar în fața ușii un mini-living, asa cum se practică la Cluj-Napoca.

Bucătăria este un vis frumos, însă imposibil în garsoniera de 14 mp., astfel că living-ul poate adăposi un frigider şi o plită. Prețul de închiriere al garsonierei cu pat deasupra băii este de 200 de euro pe lună.

Locuința este situată în centrul orașului

Prețul este unul piperat în contextul în care oferă un spațiu de locuit infim, însă cine ar alege să închirieze proprietatea se va putea lăuda că locuiește în centrul Clujului. Altfel, locuința nu ar fi meritat o chirie mai mare de 100 de euro.

Se poate și mai rău

Nu este singura locuință ciudată scoasă la închiriere în Cluj. De curând, o altă locuință din Cluj a devenit subiect de presă din cauza spațiului foarte mic. Această garsonieră, care are un preț de închiriere de 225 de euro pe lună, are doar 11 metri pătrați.

„Debaraua”, cum a fost numită de internauții, este situată în cartierul Gruia și a fost aranjată bine față de alte locuințe disponibile pe piață, însă spațiul lasă de dorit. Spre exemplu, în baie dușul nici măcar nu a încăput.

Comentariile răutăcioase ale internauților

Astfel, prețul cerut pentru această chirie, 1.150 de lei, este foarte mare pentru ceea ce se oferă, iar clujenii care au văzut anunțul au început cu comentariile răutăcioase. Proprietarul s-a și lăudat că de la garsonieră până în centru faci numai cinci minute, lucru care i-a înrâit mai tare internauți.

„În cinci minute nu ajungi de acolo în centru nici cu mașina”/ „La închisoare mai mult loc am avut”/ „Să închiriezi o debara cu 1150 de ron și să te lauzi că ai cheltuieli mici? Păi boss… chiria e mare, nu cheltuielile”, sunt câteva dintre comentariile internauților, care au comentat la anunțul de pe Facebook.

Garsoniera de doar 11 mp.

Chiar și așa, trebuie precizat că se poate și mai rău. La începutul acestui an, un proprietar din Cluj a scos la închiriere o garsonieră de doar 11 mp.

Prețul de închiriere a fost de 250 de euro și chiar și așa, locuința și-a găsit chiriaș în aproximativ 30 de minute, conform agenției imobiliare care o scosese pe piață.