Vești proaste despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă cu artistul

Vești proaste despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă cu artistul
Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit. Cunoscutul artist se luptă de mai bine de o lună pentru viața sa. Din păcate, cu toate că a dat semne de însănătoșire, liniștea familiei lui nu a durat mult.

Mihai Constantinescu, din nou în stare critică

Soția lui Mihai Constantinescu a fost chemată de urgență la spital de către medici. Doctorii care i-au asistat evoluția stării de sănătate a artistului nu sunt optimiști în privința revenirii acestuia. Toți cei care îl iubesc pe Constantinescu s-au rugat fără încetare să-și revină la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Gabriel Cotabiță, prietenul său bun. Cel din urmă a intrat în comă, în 2015, timp de trei săpămâni, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Un miracol s-a petrecut atunci, miracol la care speră și rudele vedetei. Medicii abia îl deconectaseră de la aparate, crezând că poate să respire singur. Din nefericire, au fost nevoiți să-l intubeze din nou. În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții, după ce a fost diagnosticat cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu prezintă din îngrijorare. Ce complicații au apărut?
Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu prezintă din îngrijorare. Ce complicații au apărut?

Apel disperat! Aristul are nevoie de sânge

Famiia lui Mihai Constantinescu a făcut un apel disperat la adresa colegilor și prietenilor artistului. Acesta are nevoie urgentă de sânge. În cursul zilei de marți, artiștii se vor mobiliza serios și vor merge să doneze sânge la Spitalul Floreasca, potrivit România TV. Amintim că vedeta, în vârstă de 73 de ani, a fost adusă de urgență la Floreasa pe 13 mai.

Artistul este internat de mai bine de o lună de zile, starea sa de sănătate, din păcate, variază, astfel că medicii se așteaptă la orice. Niciunul dintre apropiații cântărețului nu a renuțat să se roage și să spere la o minune, toți refuzând să creacă că Mihai Constantinescu nu poate câștia lupta cu viața.

Urmăriți Playtech.ro și pe