Cât de săraci au fost actorii din Las Fierbinți. Cine primea bani de la părinți deși avea deja salariu: ”Îmi era și rușine”

de: Năstase Mirabela
30 09. 2021

Doi dintre cei mai iubiți actori din serialul Las Fierbinți, Mihai Raiț sau Dorel, și Constantin Diță sau Giani, după personajele lor, au vorbit despre începuturile într-ale actoriei.

Cât de săraci au fost actorii din Las Fierbinți

Dorel și Giani sunt printre cele mai iubite personaje din serialul Las Fierbinți și cu siguranță popularitatea actorilor este una foarte mare. Însă ei, ca și alții, au început de jos, iar începuturile au fost grele, marcate de neajunsuri.

Dorel, pe numele real, Mihai Raiț, a povestit:

”Familia mea a avut încredere în mine. Inițial, rolul meu nu a fost celebru, dar se mândreau cu mine că apăream. Toată lumea din oras m-a felicitat. Părinții mei au făcut eforturi să mă susțină. Ei acasă, eu la București, aveam 24 de ani când am terminat facultatea și tot îmi trimiteau părinții bani, pachet, în fiecare săptămână.

Îmi era rușine, că primea, bani de la ei și traiam cu 50 de lei pe săptămână, că salariul meu de 10-15 milioane nu-mi ajungeau, eram și cu chirie. E satisfăcător pentru ei acum. Încerc acum să le las si eu bani, ca sunt la pensie, dar nu vor să ia. Nu există.

”Am prins exact sărăcia aia cruntă”

Și Giani, pe numele real, Constantin Diță, a vorbit despre începuturile sale dificile într-ale actoriei, dar și despre eforturile pe care le-au făcut părinții săi, care au fost nevoiți să vândă chiar și locuința.

”Am prins exact sărăcia aia cruntă, ai mei au vândut casa, ca mai întai am mers la o facultate privată și a trebuit să achit taxă. Și eu aș face eforturi pentru copilul meu. Am avut momente în care le-am mulțumit părinților că m-au ajutat. Mama are un stil foarte echilibrat, nu m-a lăudat așa prea mult”, a povestit Constantin Diță.

Las Fierbinți, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune

Las Fierbinți este unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune. Recent, serialul a dat iar lovitura, cu un moment care a devenit viral, un moment ce l-a avut în prim-plan pe Firicel, personajul interpretat cu succes de actorul Cuzin Toma. Serialul a adus în atenție drama multor părinți din România care nu-și pot ajuta copiii să studieze. În serial, fiul lui Firicel a intrat cu 10 la facultate, însă riscă să nu poată ajunge la București din cauza sărăciei.

„Cine suntem noi să-i tăiem aripile lu’ copilul asta? Dacă ajunge ăsta primul în Europa la ceva, ne batem apoi cu pumnii în piept că-i al nostru?”, i-a întreabat, retoric, Bobiţă, interpretat de Mihai Bobonete, pe Celentano, Robi, Giani şi Brânzoi. Secvenţa emoționantă s-a împrăştiat rapid în mediul online și a strâns peste jumătate de milion de vizualizări, pe Facebook şi YouTube.