Cât de mult s-a ferit Mitică Popescu de covid-19. Decizia drastică pe care a luat-o (exclusiv)

Cât de mult s-a ferit Mitică Popescu de covid-19. Decizia drastică pe care a luat-o (exclusiv)
Mitică Popescu, speriat de noul coronavirus. Cum s-a protejat de pandemie

Pandemia de coronavirus a speriat foarte mulți oameni, iar vedetele de la noi se află și ele prin cei ce s-au ferit cât de mult se poate de virusul nemilos. Mitică Popescu, cunoscutul prezentator de la emisiunea ‘D’ale lui Mitică’ a luat o decizie drastică pentru a se asigura că nu se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Mitică Popescu, măsuri drastice luate în pandemie. Cum s-a ferit de noul coronavirus

Mitică Popescu este plin de energie și voie bună la vârsta de 84 de ani, dar acesta s-a speriat în momentul în care a văzut ce amploare a luat pandemia de coronavirus. Cunoscutul prezentator de televiziune de la TVR 2 a decis să se izoleze în casă pentru a se proteja. Acesta nu a mai ieșit nici la cumpărături pentru a nu se pune în pericol, iar alcool nu mai consumă de ani de zile.

”Eu am stat în casă luni de zile, ca să mă protejez. O perioadă, cumpărăturile mi le făcea altcineva, mi le lăsa la ușă. Foarte rar ieșeam și eu din casă, strict necesar, mai mult la doctor și la magazine, când aveam nevoie de ceva. Am respectat restricțiile, am purtat mască. În rest, eu nu mai beau de mulți ani, dar îmi face plăcere să ies la aer curat, la terase, sau în alte locuri, cu prietenii mei, la un pahar de bere fără alcool, de vorbă.”, a declarat Mitică Popescu în exclusivitate pentru Impact.

Mitică Popescu, întâlnire de gradul 0 cu Valentin Teodosiu. De ce s-au întâlnit cei doi

Chiar dacă acesta nu a ieșit din casă timp de luni de zile, el s-a revăzut de curând cu Valentin Teodosiu la o terasă pentru a depăna câteva amintiri. Deși despre cei doi s-a zis de-a lungul timpului că ar fi rivali și nu s-ar înțelege deloc bine, se pare că acest lucru nu este deloc adevărat. Lui Mitică Popescu i-a făcut mare plăcere să fie alături de ‘Vocea PRO TV’, mai ales pentru că pe aceștia îi leagă o prietenie strânsă.

„Așa m-am revăzut și cu Valentin Teodosiu și m-am bucurat enorm. Am petrecut câteva ore împreună. Suntem prieteni foarte buni, ne cunoaștem de ani de zile, am jucat împreună și ne face mare plăcere să ne întâlnim. Eu nu-i consider rivali pe colegii mei mai tineri. Ne leagă o amiciție frumoasă.”, a mai spus Mitică Popescu.

Mitică Popescu și Valentin Teodosiu împart aceeași pasiune pentru teatru. Cei doi au colaborat pentru pelicula ‘Ce zi frumoasă’, în regia lui Dinu Cernescu, dar și pentru ‘Umilință’, film regizat de Cătălin Apostol. Chiar dacă ei se află la două posturi concurente, se pare că prietenia lor răzbate viața de carieră, așa că prezentatorul TVR 2 a decis să se revadă cu prietenul său după ce s-a păzit foarte bine de coronavirus.

Urmăriți Playtech.ro și pe