Cât de mult a îmbătrânit Dana Nălbaru. Fosta solistă de la Hi-Q, transformare totală

Cât de mult a îmbătrânit Dana Nălbaru. Fosta solistă de la Hi-Q, transformare totală
Dana Nălbaru, schimbată total, de nerecunoscut

Pentru mulți din generația mai tânără numele de Dana Nălbaru ar putea să nu însemne nimic. Dar pentru cei care la începutul anilor 90 cumpărau casete audio, Dana Nălbaru era vocea celebrei trupe Hi-Q. Ajunsă la 44 de ani, fosta solistă a trupei Hi-Q, a ajuns de nerecunoscut, chiar și pentru fanii trupei.

Dana Nălbaru, schimbată total, de nerecunoscut

În 2003, Dana Nălbaru își lua fanii prin surprindere, prin anunțul de retragere din lumea muzicală care o consacrase alături de trupa Hi-Q. Motivul deciziei avea să fie elucidat de Mihai Sturzu, colegul ei de trupă, acesta declarând în 2010, la întoarcere artistei:

„Motivul pentru care Dana a plecat în 2003 este acela că toţi eram cu şapte ani mai tineri. Era o vreme a afirmării adolescentine a egoului. A furiei tipice tinereţii.

A momentelor în care fiecare credea că putea să rupă norii. Însă astăzi ne-am reîntregit ca o familie.”, declara Mihai Sturzu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Revenirea a fost de scurtă durată, ulterior Dana Nălbaru renunțând definitiv la luminile rampei. Mai ales după ce se căsătorea cu celebrul actor Dragoș Bucur, cu care are în prezent trei copii, unul dintre ei fiind adoptat.

După nașterea celor doi copii, și adoptarea celui de-al treilea, Dana Nălbaru a decis să se ocupe doar cu creșterea acestora. Shimbările din punct de vedere al aspectului s-au putut vedea recent, când solista a fost suprinsă prin București. Se pare că artista nu mai ține cont de acest lucru, arătând ca o adevărată mamă-gospodină, care nu face altceva, decât să se ocupe de casă și de copii. (vezi galeria)

Solista și controversele din jurul familie sale

Recunoscută pentru non-conformismul său, Dana Nălbaru avea să șocheze iar. În 2016, anunța retragerea fiicei sale, Sofia, de la școală și adoptarea sistemului home-schooling. Gestul avea să genereze multe polemici pe aceatsă temă, mulți fiind cei care au criticat dur decizia Danei de a-și retrage fiica de la școală.

Artista argumenta decizia într-un material postat pe blogul personal, dar asta nu a reușit să închidă gura celor care au criticat-o.

„Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative.

(…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?”, scria Dana Nălbaru pe blogul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI