Cât de mult a crescut fiul Mariei Constantin. Cum arată Codruț la 15 ani

de: Andrei Simion
07 09. 2024

Maria Constantin a avut parte de o zi deosebită în familie! Artista i-a sărbătorit ziua de naștere a fiului său, Codruț, care a împlinit 15 ani! A fost o petrecere în familie, unde cei apropiați i-au fost alături lui Codruț în această zi importantă.

Maria Constantin este extrem de mândră de fiul ei și îi este mereu alături în momentele importante. Ca mamă iubitoare, a organizat recent o petrecere pentru a sărbători ziua lui de naștere!

Maria Constantin i-a aniversat ziua de naștere fiului ei

Maria Constantin a preferat să își țină fiul departe de atenția publicului, motiv pentru care acesta a apărut rar alături de ea. Cu toate acestea, relația lor este una foarte strânsă, iar artista este extrem de apropiată de fiul său. Recent, ea a organizat o petrecere pentru Codruț.

Adolescentul a împlinit 15 ani și a fost înconjurat de toți cei dragi. Maria Constantin a împărtășit imagini de la ziua lui de naștere, surprinzând un moment emoționant când toată lumea i-a cântat „La mulți ani”. Artista a trăit momente de bucurie alături de fiul său și de familia pe care o prețuiește enorm.

Codruț, fiul Mariei Constantin dintr-o căsătorie anterioară, are 15 ani și o face pe mama sa mândră încă de mic. Este un adolescent de succes, mai ales în ceea ce privește performanțele școlare.

Artista are o relație apropiată și cu fiul lui Robert Stoica

Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica acum un an, iar împreună formează o familie frumoasă. Artista are o relație strânsă și cu fiul soțului său, iar băiețelul petrece timp cu ea atunci când vine în vizită la tatăl său.

Cei doi petrec mult timp împreună și au o relație excelentă. Acest lucru a fost evident și în emisiunea „În culisele celebrității” de la Antena Stars, unde Maria Constantin le-a oferit fanilor o privire în viața ei personală și în rutina zilnică.