03 oct. 2020 | 10:58

Cât de gravă este accidentarea vedetei Craiovei, de fapt. Doctorul fotbaliștilor a dat verdictul

Știri generale
Cât de gravă este accidentarea vedetei Craiovei, de fapt. Doctorul fotbaliștilor a dat verdictul
Cât de gravă este accidentarea vedetei Craiovei, de fapt. Doctorul fotbaliștilor a dat verdictul/ Foto: Sport Pictures

Lovitură dură încasată de Craiova: va rămâne din nou pentru o perioadă lungă fără fotbalistul Elvir Koljic. „S-a auzit ca și când rupi o surcea”, a spus președintele echipei. Verdictul doctorului fotbaliștilor.

Accidentare gravă la Craiova. Vedeta echipei, accidentată de Marius Mihalache. Doctorul fotbaliștilor a dat verdictul

Craiova a obținut a șasea victorie consecutivă în Liga 1. Echipa s-a impus în fața celor de la Poli Iași, 1-0. Partida a fost marcată de accidentarea lui Elvir Koljic. Marius Mihalache i-a produs o fractură de peroneu fotbalistului. Fostul arbitru Constantin Zotta și Andrei Vochin, actualul consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, au analizat faza: „Foarte mult ghinion şi pentru Koljic şi pentru Mihalache.

Cât de gravă este accidentarea vedetei Craiovei, de fapt. Doctorul fotbaliștilor a dat verdictul

Foto: Sport Pictures

 

Îl va avea pe conştiinţă probabil cu accidentarea asta. Se leagă mult cu ce a zis el, că a crezut că nici nu l-a atins, pentru că aşa a simţit atunci. Mult ghinion pentru Koljic, el a avut fractură şi înainte de Craiova şi la naţionala Bosniei, când la fel, era în formă. Acum, începutul ăsta bun de campionat, era în mare formă, mare păcat”, a spus Andrei Vochin la Telekom Sport.

„Piciorul stâng nu l-a mai putut controla şi aşa îi provoacă accidentarea gravă lui Elvir Koljic. Haţegan a procedat ca un arbitru de elită, cum de altfel şi este. Această acţiune iniţial impunea un cartonaş galben, dar Haţegan a evaluat consecinţele intrării lui Mihalache şi a dat corect cartonaş roşu. Acesta este motivul – accidentarea gravă – pentru care Haţegan a dat roşu”, afirmat și Constantin Zotta.

Sorin Cârțu: „Probabil va trebui un șurub”

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a dezvăluit că sezonul este în mare parte compromis pentru starul echipei. Atacantul nu va reveni pe gazon curând. „Am fost sigur că s-a întâmplat ceva foarte grav. E ca și cum rupi o surcea ca să o pui la grătar sau când calci pe ea. Exact așa s-a auzit”, a descris el, la Digi Sport.

„La pauză, am plecat imediat la Urgență. Am vorbit cu un prieten, care e doctor ortoped, este fractură de peroneu cu deplasare și e intrat puțin și în gleznă! Probabil că va trebui un șurub. Prietenul meu ortoped a văzut radiografiile, a vorbit cu doctorul care era la Urgență. Operația e obligatorie, așa că va reveni undeva peste 6-8 luni. Nu știu unde se va face intervenția chirugicală. Fiind atâtea milioane în joc, cred că ar trebui în străinătate, dar nu știu cât de rapid trebuie făcută intervenția”, a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Verdictul medicului: va reveni după 3-4 luni 

Am văzut radiografia, este o fractură gravă de peroneu, sunt și ligamentele rupte 100% de la gleznă. S-ar putea să fie și la interiorul gleznei, dar asta poate să vadă doar doctorul care l-a consultat. O să aibă și o placă cu șuruburi la nivelul peroneului.

O să stea 3-4 luni și apoi va reveni. Este o fractură gravă, dar nu cea mai gravă, rupturile de ligamente sunt mai periculoase. Dacă nu revine în 3 luni, în sigur 4 luni este din nou pe teren. Operația durează aproximativ o oră. Se vede că fotbalistul advers nu a vrut să-l lovească, este doar ghinion”, a spus Ionuț Codorean, doctorul fotbaliștilor. 

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Sperietoarea Vadim. Care este scenariu invocat de Muraru și Simion
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Reguli ITP 2024. INTERZIS să faci asta la inspecția tehnică periodică!
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
VEȘTI EXCELENTE! Românii primesc 2270 lei ÎN PLUS la pensie!
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro