27 oct. 2024 | 19:47

Cât de frumos a fost decorată biserica la care s-au căsătorit Iancu Sterp și Denisa. Cadrul a fost unul de vis

Monden
Cât de frumos a fost decorată biserica la care s-au căsătorit Iancu Sterp și Denisa. Cadrul a fost unul de vis
Iancu Sterp și Denisa s-au căsătorit religios

Iancu Sterp și Denisa și-au unit destinele într-o ceremonie de poveste, într-un cadru care a îmbinat frumusețea tradițională cu romantismul naturii. Cei doi au ales să-și spună jurămintele nu în interiorul unei biserici, așa cum se obișnuiește de obicei, ci în curtea unui lăcaș de cult tradițional din lemn, oferind astfel o atmosferă deosebită și intimă. Evenimentul, la care au participat prieteni apropiați și familia, a fost marcat de emoție și bucurie.

O locația tradițională, cu un decor special

Biserica din lemn, în stil vechi, a fost decorată cu grijă pentru a oferi un cadru de vis în care Iancu și Denisa să-și rostească jurămintele. Alegerea locației nu a fost întâmplătoare; stilul rustic, simplu și natural al bisericii a creat o atmosferă autentică și emoționantă, specifică nunților tradiționale. Decorurile florale au fost aranjate cu măiestrie pentru a completa frumusețea naturală a locului, iar lumânările și detaliile atent gândite au adus un aer cald și primitor ceremoniei.

Curtea bisericii a fost amenajată special pentru acest eveniment, cu scaune dispuse în așa fel încât invitații să poată asista confortabil la marele moment. O alee decorată cu flori și un covor roșu a fost așezată pentru ca mirii să poată păși cu eleganță și încredere către preotul care îi aștepta în centrul curții.

Înconjurați de familie și cei mai apropiați prieteni, Iancu și Denisa au pășit pe covorul roșu, sub privirile emoționate ale celor prezenți. Amândoi au fost vizibil emoționați și bucuroși, iar momentul în care și-au rostit jurămintele a fost plin de sinceritate și tandrețe. Alegerea de a se căsători sub cerul liber, în curtea bisericii, a făcut ca momentul să fie și mai special, oferindu-le ocazia de a se bucura de natură și de un cadru deschis, dar intim.

O nuntă asemenea unei povești

Evenimentul a fost gândit până la cel mai mic detaliu, astfel încât fiecare moment să fie perfect și să reflecte personalitatea celor doi miri. Organizatorii au reușit să creeze o atmosferă elegantă și romantică, care a combinat elemente tradiționale cu detalii moderne, dar subtile. Florile, lumânările și aranjamentele au fost alese pentru a se potrivi cu stilul bisericii din lemn, adăugând un plus de farmec și rafinament.

Înainte de ceremonia oficială, invitații au fost întâmpinați cu băuturi răcoritoare și gustări, astfel încât să se poată bucura de atmosfera festivă. Totul a fost gândit astfel încât să se simtă ca la o sărbătoare în familie, iar prezența celor dragi a contribuit la căldura și intimitatea evenimentului.

Într-o zi plină de emoții și momente speciale, Iancu Sterp și Denisa au pășit împreună pe drumul unei vieți noi, iar ceremonia din curtea bisericii din lemn va rămâne cu siguranță în memoria tuturor celor care au participat. Atmosfera caldă, decorul natural și aranjamentele elegante au făcut din acest eveniment o adevărată poveste de iubire, iar fotografiile surprinse în acea zi vor păstra amintirile prețioase ale momentului.

Parteneri
Primele imagini cu Iancu Sterp în costum de mire. Fratele lui Culiță radiază de fericire
Redactia.ro
Cele mai ciudate obsesii și superstiții ale marilor artiști! Iată ce făceau Pablo Picasso și Constantin Brâncuși
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Un simbol al artiștilor români a murit sărac. Fusese decorat de Iliescu
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Este strict interzis în România! Amendă de 10.000 de lei pentru șoferi. NU ai voie să treci
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
DONALD TRUMP, DEZLĂNȚUIT! CURSA PREZIDENȚIALĂ, la un pas de SFÂRȘIT
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro