Cât de frumoasă este fiica Ralucăi Moianu. Mara i-a fascinat pe toți la un concurs de miss FOTO

Cât de frumoasă este fiica Ralucăi Moianu. Mara i-a fascinat pe toți la un concurs de miss FOTO

Fosta prezentatoare TV are toate motivele să se mândrească cu fiica ei, Mara. Aceasta s-a transformat total, pentru că a crescut, iar în prezent e o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. De curând, adolescenta a participat și la un concurs de miss, acolo unde a uimit prin frumusețea sa.

Cât de frumoasă este fiica Ralucăi Moianu

Fiica Ralucăi Moianu pare să își fi moștenit mama la capitolul frumusețe, pentru că adolescenta arată cu mult diferit, față de vremurile în care participa alături de prezentatoare , la diverse evenimente mondene. De curând, Mara Ilinca Ancuţa și-a încercat norocul la un concurs de miss, în cadrul liceului din Capitală a cărui cursuri le urmează. Tânăra este elevă în clasa a noua și pare să îi calce pe urme mamei sale celebre.

Cât de frumoasă este fiica Ralucăi Moianu. Mara i-a fascinat pe toți la un concurs de miss FOTO
Mara s-a transformat într-o adevăratată domnișoară și a participat la un concurs de miss

Cu o seară în urmă, Raluca Moianu a postat, pe contul său de Facebook, o fotografie cu Mara, odată ce respectiva competiție de înfrumusețare s-a finalizat, potrivit okmagazine.ro. Mara învață la Liceul Caragiale și a uimit prin modul în care arată, mai ales că era și machiată, ceea ce o transformă total, față de fetița inocentă pe care o cunoștea publicul român. Fosta vedetă TV se mândrește cu fiica ei, iar fotografia a strâns un număr record de aprecieri, în mediul virtual. Mulți s-au minunat de frumusețea răpitoare a adolescentei, iar în acest sens, internauții i-au lăsat numeroase comentarii Ralucăi Moianu.

„22 de tineri frumoşi la concursul de Miss & Mister 2019, Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj sa se înscrie, a muncit mult sa iasă dansul perfect şi şi-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu eşti oricum cea mai frumoasă’’, a fost mesajul Ralucăi Moianu, care a însoțit imaginea, de pe rețelele sociale.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI