Cât de fericită era Daniela Crudu alături de iubit. Cum s-au distrat în vacanță, de Sărbători

Cât de fericită era Daniela Crudu alături de iubit. Cum s-au distrat în vacanță, de Sărbători
Daniela Cruduși iubitul ei în vacanță. Cum era relația ei cu croatul înainte de incidentul șocant

Daniela Crudu le-a arătat fanilor încă din iarnă că iubește și este iubită. Cât de fericită era în realitate fosta asistentă păcătoasă? Pozele vorbeau de la sine. Cum se distrau amorezii de Sărbători?

Daniela Crudu și iubitul, vacanță de sărbători

Daniela Crudu le arăta fanilor că și-a găsit iubirea în luna decembrie a lui 2019. Atunci, înlocuia un milionar străin care a răsfățat-o peste măsură cu un luptător profesionist pe care „l-am cunoscut de curând”. Lucrurile păreau roz, nimic nu indica evenimentul urât care a ținut zilele acestea paginile ziarelor de scandal. De sărbători, posta pe rețelele de socializare fotografii cu aceasta și alesul inimii sale, cel cu care a declarat că dorește să întemeieze o familie.

Daniela Crudu, vacanță de Sărbători cu iubitul
Daniela Crudu, vacanță de Sărbători cu iubitul

“#ready #ski #paradise #snow #couplegoals (…) #loveyou (n.r.: #pregătită #schi #paradis #zăpadă #obiectivedecuplu #teiubesc) ❄️??”, a fost mesajul fostei asistente păcătoase de atunci. Cei doi amorezi se lăsaseră atunci fotografiați sărutându-se cu patos într-un peisaj de poveste. Amintim că Daniela a fost bătută cu brutalitate de către iubitul său croat în cursul zile de duminică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❄️❤️❄️ #ski #dayafterday #muchbetter ❤️ #sundayvibes

O postare distribuită de Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) pe

Fosta asistentă se gândește deja la împăcare?

Vedeta a avut o ceartă cu bărbatul pe care-l iubea în mașină, în drum spre casa ei. Luptătorul nu s-a mai putut stăpâni și și-a ieșit din minți chiar în dreptul unui semafor, aproape de locuința din Rahova a vedetei. Aceasta s-a văzut nevoită să sune la numărul unic 112 pentru ajutor, la scurt timp după izbucnirea scandalului cu amorezul.

Ajunsă la spital, Cruduța nu l-a făcut pe acesta vinovat, spunând medicilor că a avut un accident. Cu toate astea, el a recunoscut oamenilor legii că i-a dat o palmă, mai apoi ea ar fi căzut, rezultând traumatismele în cauză. Acum, se zvonește că bruneta a dat uitării deja episodul acela și că dorește să se împace cu luptătorul profesionist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI