Cât de des merge Irina Rimes la studiourile lui Smiley. Juratul Vocea României a recunoscut în direct

Autor: Chivu Ana - 21:39, 06 dec. 2019
Cât de des merge Irina Rimes în studiourile lui Smiley?

Semifinalele nu i-au îmbunat deloc pe jurații de la Vocea României. Aceștia au continuat să-și atingă orgoliile prin diverse afirmații piperate. Cum l-a atacat Irina Rimes pe Smiley, după un simplu dialog cu Pavel Bartoș. Cât de des merge Irina la renumitul studio al piteșteanului?

Cât de des merge Irina Rimes la studiourile lui Smiley

Moderatorul emisiunii i-a servit la fileu Irinei un atac gratuit pentru Smiley. Moderatorul prezenta prima echipă, echipa artistului în cauză, moment în care a întrebat-o pe Rimes cât de des trece pe la studioul HaHaHa Production. Irina și-a luat avânt atunci și l-a înțepat ca la carte pe colegul de breaslă.

”Știi Renee, ne-am întâlnit zilele trecute pe hol și îmi spuneai…”, a încercat Irina să îi transmită concurentei lui Smiley. ”Mergi pe holurile lui Smiley. Hmmm…”, a subliniat Pavel Bartoș. ”Nu, eu nu frecventez holurile lui Smiley. Frecvent înseamnă foarte des, eu nu merg acolo foarte des. Mai răruț, așa, mai răruț că-i mai drăguț!”, a replicat Irina Rimes râzând.

Cât de des merge Irina Rimes la sudiourile lui Smiley?
Cât de des merge Irina Rimes la sudiourile lui Smiley?

Primele semifinale aduc mari emoții

Azi e seara cea mare!  Primele semifinale din cadrul show-ului Vocea României vor aduce concurenții mai aproape de visul lor. Trofeul și titulatura de voce a României le suflă în ceafă celor 11 concurenți din momentul actual, pentru că Renee, cea de-a 12-a, a părăsit acum competiția. Aceștia se pregătesc să emane exact ceea ce trebuie astfel pentru a-i face pe cei de acasă să-i voteze.

„Pentru a vota on-line, userul trebuie să acceseze aplicația disponibilă pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. După selectarea concurentul favorit trebuie să introduceți adresa de mail validă și să validați votul!”, arată site-ul oficial al emisiunii Vocea României. Acum, cei din echipa Irinei Rimes se întrec în interpretări și așteaptă cu sufletul la gură deznodământul pe care doar cei de acasă îl pot face.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI