Cum poți vota concurentul preferat în edițiile LIVE de la Vocea României. Care este numărul pentru SMS

Autor: Chivu Ana - 21:15, 06 dec. 2019
Cum îți poți vota concurentul preferat de la Vocea României?

Vocea României a ajuns la punctul culminant! Concurenții care au trecut mai departe de audiții și de duelurile aprige între ei au ajuns acum la mâna publicului. Cum îți poți vota concurentul și să-l aduci mai aproape de visul său de a câștiga titulatura de voce a României?

Cum îți poți vota favoritul de la Vocea României?

Dacă au crezut că  emoțiile mari sunt în dueluri…s-au înșelat. Acestea sunt total depășite de peisajul semifinalelor. Concurenții care doresc să ajungă alături de antrenorul lor la finele bătăliei trebuie să convingă în seara aceasta publicul întâi de toate. Doar cei de acasă îi pot duce mai departe, deși și antrenorul influențează puțin decizia lor, Preferații rămân preferați până la urmă.

Echipele și antrenorii
Echipele și antrenorii

Azi, 6 decembrie, cele 12 voci din echipele juraților se află în prima semifinală. Etapa confruntărilor a fost dificilă, dar la finalul lor doar 12 au putut merge mai departe. Îl poți ajuta pe cel pe care-l preferi trimițând SMS cu numele acestuia la 1200 în timpul ediției LIVE sau poți vota gratuit accesând www.vocearomâniei.protv.ro. „Pentru a vota on-line, userul trebuie să acceseze aplicația disponibilă pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. După selectarea concurentul favorit trebuie să introduceți adresa de mail validă și să validați votul!”, conform sursei citate.

Cum îți poți vota preferatul de la Vocea României?
Cum îți poți vota preferatul de la Vocea României?

Concurenții sunt la mâna publicului în prima semifinală

Subliniem că poți vota online doar o singură dată într-o secțiune de vot, marcată în emisiune cu Start/Stop. Smiley concurează în această seară cu Andi Țolea, Renee Santana și Elena Ilie. Horia Brenciu speră la premiul cel mare alături de: Elena Bozian, Oana & Răzvan Ailoae și Adriana Simionescu. Irina Rimes este ajutată de Bogdan Dumitraș, Amanda Aprotosoaei și Jasmina Răsădean să ajungă la premiul cel mare, iar Tudor Chirilă și-a pus toată încrederea în Gabriel Biscoveanu, Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI