Cât costă un coș de pâine la Taverna Racilor din Herăstrău. Unei cliente nu i-a venit să creadă

de: Manolică Anca
31 10. 2023

Taverna Racilor este unul dintre cele mai cunoscute restaurante de la noi din țară, care adună oameni din toate zonele, chiar și de peste hotare. Dar și prețurile sunt pe măsură! Haide să vedem cât costă un banal coș de pâine în localul lui Pescobar. Unei cliente nu i-a venit să creadă!

Cât a plătit o clientă pe un coș de pâine la Taverna Racilor din Herăstrău

Restaurantul Taverna Racilor era unul dintre cele mai apreciate locuri din Capitală, al cărui prag l-au trecut o mulțime de vedete de-a lungul timpului. Cu toate acestea, din cauza mai multor nereguli descoperite în urmă cu câteva luni, inspectorii ANPC deciseseră închiderea localului până când vor fi remediate neregulile.

Recent, însă, Pescobar și-a redeschis afacerea din Herăstrău și s-a lăudat pe rețelele sociale că restaurantul lui este din nou plin. Așadar, clienții au început să îi calce din nou pragul.

A rămas fără cuvinte

O femeie din Capitală a decis să iasă în oraș cu prietenii și a optat pentru a lua masa la celebrul local din Herăstrău. Comanda a fost unul dintre platourile-vedetă ale restaurantului, Gest by Pescovar, de 1.800 de grame, pentru două persoane, care costă 411 lei.

De asemenea, clienta a mai comandat platoul Specialitatea Tavernei – Fritto Misto, de 468 de grame, la preţul de 71 de lei, însă şocul a venit când atunci când a citit, la final, pe bon, prețul pâinii! Astfel, pentru patru coşuri de pâine, aceasta a fost nevoită să scoadă din buzunar nu mai puțin de 60 de lei.

Bonul final la Taverna Racilor

Ce a declarat patronul restaurantului

Celebrul afacerist a recunoscut că decizia de închidere a restaurantului i-a prins bine într-un final, acum deținând o locație foarte modernă, cum nu prea vezi în România.

”Bună ziua, dragilor, eu, Pescobar, Paul Nicolau, împreună cu Horia Constantinescu, la noua locație Taverna Racilor, pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor (ANPC, n.r.), nu ajungeam eu să am probabil una dintre cele mai performante bucătării, la momentul actual, din România.

Comparabil cu bucătării de lanțuri internaționale pentru că ei vin cu alte bugete, cu alte școli, dar spuneți și dumneavoastră că asta e părerea mea, domnule Horia. Spuneți și părerea dumneavoastră, ca instituție”, a spus patronul Tavernei Racilor.

Citește și: Câți bani a plătit Pescobar pe amenzi și pentru a rezolva neregulile găsite la Taverna Racilor. Suma este colosală