Restaurantul lui Dani Oțil din Capitală se bucură de o clientelă aleasă și de preparate extrem de gustoase, localul fiind frecventat de mii de bucureșteni. Matinalul de la Antena 1 a devenit, de-a lungul anilor, un prosper om de afaceri. Cât costă un burger la faimosul The Grill.
Dani Oțil a inaugurat restaurantul The Grill în anul 2016, promovându-l sub forma unui local care se bucură de o servire ireproșabilă, un decor minunat și bucate alese, după cum arată review-urile excepționale de pe pagina sa oficială de Facebook.
Tarifele considerate de cârcotași a fi piperate îi fac cinste localului The Grill, deoarece sunt și ele diversificate și-i pot satisface până și pe cei mai pretențioși dintre clienți.
Meniul conține o paletă largă de preparate de top, de la burgeri, paste și pizza la fructe de mare, pește, aperitive și feluri principale exclusiviste.
Persoanele gurmande care vor să se înfrupte dintr-un burger de vită și o porție de cartofi prăjiți la The Grill trebuie să scoată din buzunar suma de 48 de lei.
Cei care vor să mănânce o porție delicioasă de 100 de grame de somon vor plăti 24 de lei. Pe de altă parte, pasionații de fructe de mare se pot delecta cu o porție de caracatiță de 39 de lei per suta de grame.
Clienții care vor să consume un preparat mai ușor, precum o supă, nu vor scoate din buzunar mai mult de 25 de lei. Iată ce descriere este postată pe site-ul oficial al localului.
„Meat and meet. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi. Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați.
Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu.
Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui.
Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.”, este sloganul care apare pe site-ul oficial al localului.
Citește și Cât costă o supă în restaurantul lui Dani Oțil. Prețurile din meniu sunt piperate rău