Cât costă un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. Între 1 și 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din țară

Cât costă un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. Între 1 și 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din țară
Cât costă un bilet la Untold pe 4 zile?

Untold 2019 se apropie cu pași repezi! Cu toate că prețurile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzică organizate vară de vară, majoritatea tinerilor găsesc resurse pentru a avea noi experiențe. Cât costă un bilet la Untold pentru 4 zile?

Cât costă un bilet la Untold pentru cele 4 zile?

După Neversea și Electric Castle, festivale la care se mai regăsesc și străini, Untoldul rămâne fruntaș în topul celor mai așteptate evenimente muzicale din Europa. Ediția din 2019, programată în perioada 1-4 august se anunță mai încinsă decât a fost vreodată. Prețurile însă sunt extrem de piperate. O persoană care vine din alt oraș poate cheltui până la 1.000 de euro pentru bilete, cazare, transport și mâncare.

Nemaipunând la socoteală și celelalte mici cheltuieli care desigur că există. Un abonament pentru cele 4 zile a ajuns să coste 839.52 de lei, iar prețurile la chirii din această perioadă au explodat și ele. În acest context, festivalierii care vin din alte orașe la evenimentul în cauză sunt nevoiți să scoată aproximativ 250-300 de euro pentru cazarea la un hotel. Situația nu e mai bună nici în privința chiriilor, pentru că o simplă căutare pe google aduce la cunoștință viitorilor participanți la Untold că doar o garnsonieră a ajuns la suma de 200 de euro pe durata festivalului, conform monitorulcj.ro.

Cât costă un abonament pe durata celor 4 zile de concerte la Untold?
Cât costă un abonament pe durata celor 4 zile de concerte la Untold?

Cheltuieli imense pentru festivalieri: 1.000 de euro pentru 4 zile

Pe lângă suma de 839.52 de lei dată pe bilet și chirii de la 200 la 300 de euro, în funcție de confortul ales, se mai adaugă și 100 de euro pentru mâncare, băutură și alte pofte de pe durata evenimentului. Concluzia, Untold, distracția de 1.000 de euro, pentru 4 zile.

Festivalul Untold a reușit să strângă anul precedent 355.000 de participanți din întreaga lume. Peste 45 de milioane de euro a reușit să atragă Untold, în doar 4 zile, în comunitatea clujeană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI