Cât costă un apartament aurit din Satu-Mare. Imaginile ireale cu locuința

de: Bișinicu Andreea
02 02. 2021

Cât costă un apartament aurit din Satu-Mare. Imaginile ireale cu locuința i-au lăsat mască pe internauți. În ce zonă este situat apartamentul luxos și pentru ce preț îl puteți achiziționa. Suma este una fabuloasă, iar reacțiile urmăritorilor din mediu online o dovedesc. 

Cât costă un apartament aurit din Satu-Mare

Și când credeai că le-ai văzut pe toate…apare acest apartament, din senin. Unii spun că nici la Paris nu vei vedea atât de multe branduri laolaltă ca în aceste două camere, alții sunt de părere că și maharajahul ar fi invidios pe luxul și opulența ilustrate în fotografii. Un lucru este cert, locuința aurită din municipiul Satu-Mare face furori în mediul online. Apartamentul cu două camere este situat la etajul al patrulea al unui bloc din Cartierul Micro 14, de pe Aleea Târnavei și are o suprafață de 50 de metri pătrați.

Familia care l-a pus la vânzare cere pe el suma fabuloasă de 57.000 de euro. Deși în comparație cu prețurile locuințelor din Capitală nu pare mult, suma este foarte mare raportată la prețurile din Satu-Mare, spun internauții. Însă, pretențiile exagerate ale proprietarilor par a fi justificate, în momentul în care privim mobila și finisajele din interiorul camerelor. Apartamentul cu pricina pare desprins din filme. Este realizat în stil oriental, cu foarte multe accente aurii și placaje ale unor firme celebre precum Dior, Louis Vuitton și Versace. Tot mobilierul este din lemn masiv, sculptat în stil baroc.

„Proprietatea a fost renovată în anul 2019, dispune de geamuri din tâmplărie PVC cu sticlă termopan, centrală termică Vaillant, sistemul de electricitate și sanitare refăcute în totalitate. Este amenajat în stil clasic-oriental, cu mobilier din lemn masiv sculptat în stil baroc, cu cromatică specific orientală!”, a declarat agentul imobiliar care se ocupă de vinderea apartamentului aurit, conform celor de la presasm.ro.

Cum au „desființat” internauții apartamentul luxos, în câteva minute

Nu doar mobila din dormitor și living este placată cu accente aurii, ci și tavanul din baie precum și mobilierul din bucătărie, făcut pe comandă. Din camere nu lipsesc nici jilțurile aurite, jocurile de lumini și îmbinările cromatice excentrice. Reacțiile internauților la anunțul de vânzare al locuinței opulente au fost tranșante:

Noi în Negrești avem așa în garaj unde facem mâncare… slab, aia din Certeze au așa în garaj la mașini

Si un maharajah ar spune că e prea mult

Tavanul ala LV face toți banii!”

Apartament pe stilul lui Nelson Mondialu’

Oare ce manelisti l-au renovat?

Nu găsești în tot Parisul atâtea brand-uri câte sunt în apartamentul ăsta

Mai plătești 20.000 să scoți urâțenia din el… plus 5000 descântece și farmece.”