07 feb. 2024 | 10:23

Cât costă şcoala privată la care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o duc pe Victoria. Românii de rând nu şi-ar permite niciodată aşa ceva

Monden
Cât costă şcoala privată la care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o duc pe Victoria. Românii de rând nu şi-ar permite niciodată aşa ceva
Cât costă şcoala privată la care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda o duc pe Victoria. Românii de rând nu şi-ar permite niciodată aşa ceva

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au o familie frumoasă, două fiice minunate, de care au mare grijă. Se asigură că primesc mereu ce este mai bun și la fel au făcut și în cazul educației. Cât costă şcoala privată la care cei doi o duc pe Victoria.

Cât plătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru școala privată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie minunată, se înțeleg de minune și fiicele lor le fac viața mai frumoasă pe zi ce trece/ Și-au dorit mult să devină părinți, au luptat pentru a-și îndeplini visul și acum se bucură din plin de micuțele lor, cărora le oferă tot ce e mai bun.

Cei doi au optat pentru o școală privată în cazul fiicei lor mai mare, Victoria, în vârstă de 6 ani. Cuplul investește lunar o sumă semnificativă în educația micuței lor și se declară mulțumiți de alegerea făcută. Mai mult decât atât, cei doi intenționează să transfere și fiica lor mai mică, Iris Thea Selena, în vârstă de 4 ani, care frecventează grupa mare la grădiniță, în aceeași instituție de învățământ.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt dispuși să facă eforturi financiare pentru a asigura un mediu educațional privat și de calitate pentru copiii lor. Decizia de a plăti lunar pentru școala privată pentru Victoria reflectă preocuparea lor, deși scot din buzunar lunar 800 de euro.

„S-a schimbat, se vede o școală bună. Da, e la privat. Pe ultima sută de metri am reușit să ne gândim și să o și înscriem acolo. La un moment dat nu mai erau locuri, dar s-a mai eliberat unul. A fost mare bătaie.

Vrem să o mutăm și pe cea mică acolo, că au și grupa mare la grădiniță. Învață și engleză, școala e bilingvă. Costurile se ridică la 700-800 euro pe lună. Au inclusă și masa de prânz. Și la stat tot dai vreo 2500 lei pe altele”, spune Tavi Clonda, conform Cancan.

Cât de bogată este Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, prezentatoarea cunoscută de la Antena Stars, a dezvăluit recent o abordare inedită în ceea ce privește modul în care își gestionează finanțele familiei sale. Într-un context în care mulți se axează pe economisire și acumularea de avere, ea preferă să investească în crearea unor experiențe de neuitat alături de cei dragi.

Desigur, Gabriela Cristea nu adoptă un stil de viață extravagant, ci încearcă să găsească un echilibru între confortul familiei și economisirea banilor. Deși nu se lasă pradă tentațiilor luxului, prezentatoarea caută mereu cele mai bune oferte și nu face compromisuri în privința calității.

„Banii la saltea sau degete rare? Din ce categorie faceți parte? Cred că ține un pic și de educație, cred că ține un pic și de stilul fiecăruia în parte, pe care și-l autoeducă, dar, până la urmă, din ce categorie faceți parte? Din cea în care puneți bani albi pentru zile negre sau din categoria cât am, atâta cheltui și dacă mai pot, mă mai și împrumut pe la vreo bancă-două?

Eu trebuie să recunosc că în general fac parte cam din a doua categorie, pentru că niciodată n-am avut bani puși deoparte. Cât am avut, atât am cheltuit, și uneori chiar și ceva în plus. Fac asta pentru că ne dorim să ne simțim bine și să profităm de fiecare moment în familie”, a spus ea.

Citește și: Băutura pe care Gabriela Cristea nu a consumat-o niciodată: ‘Să mă apuc?’

Potrivit declarațiilor sale, Gabriela Cristea susține că banii reprezintă un mijloc de a întreține familia și de a crea amintiri, dar nu sunt un scop în sine. Ea explică faptul că nu vrea să cadă pradă luxului, dar își face toate poftele, nu se zgârcește, dar nici nu risipește banii.

„N-am fost niciodată o bogătașă, așa cum se zice, și asta pentru că întotdeauna mi-a plăcut să îmi satisfac toate capriciile. Dacă mi-am dorit ceva, mi-am luat. În cele mai multe cazuri, investesc în familia mea și în confortul acesteia, ceea ce consider important. Cu toate acestea, nu mă las niciodată pradă tentațiilor de a cumpăra lucruri frivole sau foarte scumpe.”, mai spune vedeta.

De ce nu lasă Gabriela Cristea averea fiicelor sale

Gabriela Cristea se distinge ca o persoană care își propune să-și educe fiicele într-un spirit al responsabilității financiare și independenței. Chiar dacă drumul ei a fost presărat cu provocări, ea a ales să nu ofere totul pe tavă fiicelor sale, provenite din căsătoria cu Tavi Clonda.

În ciuda posibilității de a le lăsa drept moștenire o casă și un apartament, Gabriela respinge ideea de a aduna bani pentru a le oferi confort financiar fără efort personal. Argumentând că fiecare individ trebuie să muncă pentru a-și câștiga propriii bani și a-i înțelege valoarea, ea promovează ideea că succesul financiar trebuie obținut prin propriile eforturi.

Cu toate că mulți o îndeamnă să economisească pentru viitor, inclusiv pentru perioada bătrâneții, Gabriela respinge acest sfat. Ea subliniază că vârsta este doar un număr pentru ea și preferă să se bucure pe deplin de resursele financiare acumulate prin vacanțe și experiențe memorabile alături de soțul ei și fiicele lor.

Vezi și: Gabriela Cristea, derapaj la Antena Stars: „M-am îngrășat și am dosul suficient de mare pentru ei”. Ce a deranjat-o pe vedetă

Astfel, ea pune accentul pe crearea de amintiri semnificative și relații solide în detrimentul prioritizării economisirii pentru eventualele dificultăți financiare viitoare. Gabriela Cristea recunoaște că declarațiile sale cu privire la intenția de a nu lăsa moștenire bani copiilor atrag diverse reacții. În dorința de a clarifica poziția sa și a evita interpretări greșite, ea explică pe larg motivele din spatele acestei alegeri.

Astfel, Gabriela Cristea devine un exemplu de persoană care, începând de jos și fără sprijin financiar extern, urmărește să-și educe familia într-un mod care promovează independența financiară și valorizează experiențele și relațiile personale în detrimentul acumulării de avere pentru viitor.

„Mie mi se pare normal ca cei care vine după noi, copiii, să-și muncească propriii bani, nu să-i moștenească. Și la mine a fost la fel. Dacă acum aș întoarce buzunarele, probabil că ele ar fi goale, dar, în același timp, buzunarele sufletului meu sunt pline de satisfacții.

Pentru că am fost în vacanță cu soțul meu sau am fost în vacanță cu copiii și ne-am creat amintiri fabuloase, pe care să le păstrăm multă vreme în sufletul nostru și care cred că sunt mai importante decât banii de la saltea. În altă ordine de idei, ce faci, că știți că mai sunt și momente din acelea în care viața te lasă”, explică vedeta.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Ciorbă cu afumătură și tarhon. Rețeta delicioasă din inima Ardealului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Calendar ortodox 12 mai 2024. Duminica închinată Sfântului Apostol Toma
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro