17 nov. 2023 | 15:47

Gabriela Cristea, derapaj la Antena Stars: „M-am îngrășat și am dosul suficient de mare pentru ei”. Ce a deranjat-o pe vedetă

Monden
Gabriela Cristea, derapaj la Antena Stars:
Gabriela Cristea derapaj la Antena Stars. Cum a reacționat prezentatoarea TV la acuzațiile ce i-au fost aduse.

Într-o ediție recentă a emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea a avut un derapaj surprinzător. Prezentatoarea de televiziune nu a mai ținut cont de nimic și a folosit cuvinte uimitoare în cadrul programului. Acuzațiile ce i-au fost aduse din nou de către Viperele Visele.

Scandalul izbucnit în jurul Gabrielei Cristea

În ultimele săptămâni, Gabriela Cristea s-a aflat pe prima pagină a ziarelor mondene. Prezentatoarea TV se află într-un scandal pe o temă foarte sensibilă, la adresa ei fiind făcute acuzații potrivit cărora s-a prezentat la locul de muncă în stare de ebrietate.

Prezentatoarea Antena Stars a reacționat, în podcastul La Măruță, explicând că o pagină anonimă, respectiv Viperele Vesele, ar fi răspândit această informația. Vedeta bănuiește că apropiații ei de la job au dat mai departe zvonurile cu pricina, profitând de faptul că a avut o zi agitată și a fost pusă de glume.

Citește și: Gabriela Cristea a rupt tăcerea despre zvonurile că ar fi fost băută în direct la TV: ‘Cum să merg beată la emisiune?’

Gabriela Cristea a reacționat în direct, la TV

Doar că Gabriela Cristea nu s-a oprit doar la declarațiile cu pricina. Într-o ediție recentă a emisiunii de la Antena Stars, pe care o și prezintă, prezentatoarea TV a marcat un derapaj ce pe mulți i-a lăsat fără cuvinte. De la ce a pornit totul și în ce context îți explicăm în continuare.

Unul dintre concurenții din emisiunea prezentată de Gabriela Cristea i-a explicat acesteia că informațiile ce apar în mediul online, inclusiv pe pagina de Instagram Viperele Visele, în spatele căreia se bănuiește că ar fi oameni din televiziune, îi influențează mult pe telespectatori.

Citește și: Reacția lui Tavi Clonda, după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi intrat beată în emisiune: „Te deranjează când apar astfel de lucruri!” EXCLUSIV

„M-am îngrășat și am dosul suficient de mare”

Concurentul i-a explicat Gabrielei Cristea că telespectatorii care votează își pot forma păreri false din cauza informațiilor vehiculate pe rețelele sociale. Prezentatoarea TV a profitat de moment, având în vedere acuzațiile ce i-au fost aduse de către Viperele Vesele, și a reacționat.

Gabriela Cristea l-a îndemânat pe concurent să nu ia în seamă ce se spune pe platformele sociale, însă a marcat și un derapaj ce i-a luat pe mulți prin surprindere.

„Nu mai da credibilitate așa, tuturor… Serios! Cred că sunt aceiași care m-au denigrat și pe mine. Așa, și? Vezi că m-am îngrășat și am dosul suficient de mare ca să aibă ce să reproșeze. Hai să nu ne hazardăm”, s-a exprimat Gabriela Cristea.

Acuzațiile aduse din nou de Viperele Vesele

Momentul cu pricina a fost făcut public pe pagina de Instagram Viperele Vesele, unde reprezentanții din spatele contului au rugat comunitatea lor să se mobilizeze și să nu accepte nicio formă de colaborare cu postul TV Antena Stars, indiferent dacă este vorba despre încheierea unui contract sau nu.

„Înțelegem că atacul furibund împotriva comunității noastre, Viperele Vesele, petrecut ieri la Mireasa și Mireasa – Capriciile Iubirii, cu Gabriela Cristea în prim-plan, precizând locul – „dosul cât fotoliul” pe care și-ar dori ca membrii comunității noastre „să îl îmbrățișeze”, un atac împotriva aflării adevărului, împotriva dezvăluirilor pe care noi le aducem în fața voastră, a publicului consumator de emisiuni TV, în fapt, un atac deloc subtil îndreptat împotriva întregii prese independente, reprezintă modul în care Elena Savu Rachițeanu a înțeles să își înceapă mandatul la cârma Antena Stars”, au notat Viperele Vesele.

Apel la telespectatori: se cere închiderea televizoarelor

Reprezentanții paginii Viperele Vesele susțin că telespectatorii Antena Stars au fost jigniți în mod fățiș, recomandându-le să nu dea curs niciunui apel telefonic din partea Antena TV Group.

„Lăsați-o pe Elena Savu Rachiteanu, Channel Manager Antena Stars, să realizeze emisiuni DOAR cu euforica Gabriela Cristea! Mulțumim anticipat pentru sprijin!”, au mai precizat Viperele Vesele.

Reprezentanții paginii de pe Instagram au făcut apel la publicul telespectator să spună stop cenzurii și abuzurilor producătorilor emisiunilor Mireasa și Mireasa – Capriciile Iubirii, închizând televizorul sau schimbând canalul TV, de luni până vineri, în intervalul 14:00-17:00 și 19:00-21:30.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro