Cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă. Suma cerută în 2023 nu şi-o poate permite oricine

de: Ștefan R. Apostol
08 08. 2023

Cine nu și-ar dori ca la cel mai important moment din viață să o aibă pe scenă pe Andra. Dar, ca orice artist care se respectă, artista nu va merge, totuși, pe bani puțini. Așa că, dacă ești pe cale să te căsătorești, îți spunem cam cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă.

Căsătoria, unul din cele mai importante momente

Momentul unic pentru majoritatea dintre noi, ziua căsătoriei și petrecerea, sunt evenmente organizate după ceas. De la rochia de mireasă și până la tacâmurile aseșzate la mese, totul este planificat în cel mai mic detaliu.

Vezi și: Nuntă importantă în showbiz-ul românesc. Anunțul surpriză, cum va fi petrecerea

Un element important al petrecerii de după cununia religioasă, sau de stare civilă, este și alegerea muzicii, a celor care vor încânta mesenii, fie că vorbim de DJ, diferitele trupe sau chiar vedete consacrate.

Este o experiență senzorială frumoasă

Locația și iluminarea petrecerii, decorul de pe masă și aranjarea locurilor, plus toate atingerile tale personale și grijulii, contribuie în mare măsură la aducerea recepției de nuntă pe care o plănuiești.

Este o experiență senzorială frumoasă care realizează exact ceea ce ți-ai imaginat pentru sărbătoarea vieții tale și a partenerei.

Dar mai există un alt element atât de important care nu poate fi trecut cu vederea sau lăsat pe plan secundar, și acesta este muzica pentru recepția de nuntă.

Vezi și: De ce a plâns Gina Pistol la cununia religioasă, de fapt. Vedeta a rupt tăcerea abia acum

Așa cum se întâmplă de multe ori, vedete consacrate, precum Andra, sunt personajul muzical principal al celui mai important moment din viața ta.

Dar, așa cum spuneam la început, un artist ca Andra nu va veni decât pe anumite sume, iar în cele ce urmează îți spunem cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă, dacă te gândești să te căsătorești în 2023.

Cam cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă, în 2023

Andra, în toți anii de carieră muzicală, a dovedit că este un artist versatil, care poate aborda aproape orice stil muzical.

Nu de puține ori fanii au putut-o vedea cântând muzică populară, de petrecere, precum și hiturile sale, deja consacrate. Dar, când vine vorba de cântat la nunți, Andra va avea un tarif relativ mare.

Andra are un tarif fix, 12.000 de euro pe eveniment

De obicei, când este invitată la nunți, aritsta nu vine niciodată singură, fiind prezentă alături de un număr impresionant de oameni, ceea ce ridică costurile sale ca artist.

Ceea ce trebuie să știi, în cazul în care ai dori ca Andra să-ți cânte la nuntă, este că are un tarif fix, asta însemnând că va cere aproximativ 12.000 de euro.

Vezi și: Câți bani a încasat Andra la ultimul eveniment privat la care a participat. Suma e uriașă EXCLUSIV

Un record al artistei s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când a reușit să cânte în fața a nu mai puțin de 1.700 de invitați, la o nuntă din Țara Oașului.

Așadar, dacă te decizi să-ți faci nunta, acum știi cam cât costă să-ţi cânte Andra la nuntă. Noi îți urăm Casă de Piatră! și toate cele bune.