17 oct. 2024 | 21:11

Cât costă să te îmbraci de la noul brand lansat de Alexia Eram. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Monden
Cât costă să te îmbraci de la noul brand lansat de Alexia Eram. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar
Cat costă să te îmbraci de la noul brand lansat de Alexia Eram. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Alexia Eram a intrat în rândul vedetelor care s-au lansat în lumea modei. Fiica Andreei Esca a lansat recent brand-ul Margot, sub care vinde haine casual, concepute chiar de ea. Ce preț au creațiile influencerei și unde sunt confecționate.

Cât costă hainele create de Alexia Eram

În urmă cu puțin timp, Alexia Eram anunța că își lansează propriul brand de haine. Creatoarea de conținut a lucrat luni bune la prima ei colecție, iar acum hainele concepute de ea pot fi comandate. Alexia Eram a declarat că toate hainele vândute sub eticheta Margot sunt create la noi în țară, din materiale de calitate, iar acest lucru se reflectă în preț.

Deocamdată, pe site-ul oficial al brand-ului sunt disponibile câteva modele de tricouri, hanorace și pantaloni sport, în culori de alb, negru și gri. Prețul unui tricou este de 56,90 euro, un hanorac costă 115,90 euro, iar pantalonii lungi se vând cu 70,60 euro. În colecție sunt și pantaloni scurți, care se vând cu 48,90 euro, precum și șepci, care costă 35,20 euro.

”Totul este creat la noi în țară, într-un atelier românesc. Suntem o echipă de câțiva prieteni. Acest brand l-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat, dar și COOL în același timp, dar mai ales să fie ceva simplu, dar de bună calitate”, a spus Alexia Eram.

A lucrat câteva luni bune la brand-ul ei

În momentul în care a anunțat lansarea, Alexia Eram a dezvăluit că au trecut luni bune de când i-a venit ideea până când s-a concretizat proiectul. A conceput chiar ea logo-ul și a avut mai multe încercări până când a ajuns la varianta finală.

”Aștept momentul acesta de când am pus pe hartie primele idei pentru acest brand, de când am tipărit pe o foie albă câteva modele de hanorace și am schițat primele variante de logo, de când am ales dintre sute de materiale, pe acelea pe care mi-ar plăcea mie să le port.

Acum a venit momentul și sunt extraordinar de fericită că după mai bine de un an de muncă, după multe întârzieri și greșeli, după perioade în care m-am blocat și nu știam cum să mai continui, după multe momente în care nu credeam că mai pot duce totul pana la capăt, am reușit!

Am ajuns, în sfârșit, să creez un brand pe sufletul meu, pe care să îl împărtășesc cu voi! Acum, tot ce pot să-mi mai doresc, este să vă placă și vouă! Cu drag și recunostință, Alexia MARGOT”, a transmis Alexia, pe Instagram, în momentul în care a anunțat lansarea brand-ului.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro