Cât costă să faci Revelionul la restaurantul lui Gabi Bădălău. Vor cânta artişti celebri, însă preţul e cam piperat

Cât costă să faci Revelionul la restaurantul lui Gabi Bădălău. Vor cânta artişti celebri, însă preţul e cam piperat
Cât costă masa de Revelion la restaurantul lui Gabi Bădălău?

Gabi Bădălău a intrat în domeniul organizării de evenimente abia în urmă cu un an și jumătate. Partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu se poate lăuda și el cu un restaurant de fițe impresionant. Afaceristul a pus bazele unui centru de evenimente luxos situat la o mică distanță de Capitală. Bărbatul se pregătește chiar acum de petrecerile de Sărbători, după un sezon plin de botezuri și nunți care cu siguranță i-au adus sume frumoase în conturi. Cât costă o masă de Revelion la localul său?

Cât costă distracția de Revelion la restaurantului lui Gabi Bădălău: prețul este piperat

Gabi Bădălău a intrat în categoria persoanelor publice de la noi care dețin un restaurant. Partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a pus bazele unui centru de evenimente situat la o mică distanță de Capitală. Iată că acum milionarul se pregătește pentru petrecerile vestite de Sărbători, mai cu seamă că așteaptă ca în acest an să îi calce pragul chiar și mai mulți români după perioada crizei sanitare.

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu are o echipă întreagă care se ocupă cu buna funcționare a localului destinat evenimentelor mari. Afaceristul pune la cale deja o petrecere impresionantă pentru noaptea dintre an. Invitații vor putea să se distreze pe ritmurile celor mai cunoscuți artiști de la noi, dar vor putea și să guste mâncăruri cu specific mediteranean și deserturi pe măsură.

Mai mult decât atât, incluse în pachetul pentru Revelion sunt și băuturile servite pe parcursul serii. Roxana Vașniuc va prezenta seara excepțională, iar atmosfera va fi încinsă de Nicole Cherry, Valentin Sanfira și mulți alții. Cu toate astea, prețul pentru o astfel de distracție nu este pentru orice român, mai ales în aceste vremuri. O noapte de Revelion la restaurantul lui Gabi Bădălău costă nu mai puțin de 650 de lei pentru o singură persoană.

Ce afaceri mai are?

Gabi Bădălău a investit de-a lungul timpului și în imobiliare. Mai exact, este vorba despre un bloc ce se află la marginea Capitalei unde un imobil se încadrează între 50.000 și 80.000 de euro, în funcție de dimensiune.

De asemenea, un alt bloc ce îi aparține ar fi în construcție. Bărbatul are doi copii și se pare că este dispus să le construiască un imperiu ca să aibă moștenire de la el, așa cum și acesta a avut o moștenire deosebită din partea tatălui. Cu siguranță micuții lui se vor bucura de stabilitate financiară și după ce vor crește.

Urmăriți Playtech.ro și pe