Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Prețul îi va uimi pe mulți

Carmen Iohannis, detaliul despre care nu știai nimic

În seara de 3 decembrie, Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, unde s-au prezentat impecabil. Prima doamnă a României a avut o ținută simplă, dar aproape că i-a luat fața Melaniei Trump, care are în spate o carieră de model.

Rochia purtată de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham a fost creată de Andreea Tincu

Carmen Iohannis a dat dovadă de stil și eleganță de fiecare dată când a participat la marile evenimente organizate la nivel mondial, unde președintele României a mers să discute cu liderii lumii despre problemele întâmpinate la nivel global. Prima doamnă a României a străluicit și la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham.

Soția lui Klaus Iohannis a purat o ținută creată de Andreea Tincu: o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi. Se pare că prima doamnă a României a făcut alegerea perfectă, iar asta au spus-o criticii de modă. Contrar așteptărilor, rochia nu a fost una scumpă, rochiile pe care le creează Andreea Tincu având prețuri cuprinse între 900 și 2.500 de lei.

Carmen Iohannis și-a asortat rochia cu o pereche de pantofi și o poședă de culoare coral. După recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a, liderii lumii au fost oaspeții premierului britanic Boris Johnson. În cadrul întâlnirii formale din 10 Downing Street, aceștia au împodobit bradul de Crăciun.

Printre cei prezenți s-au numărat cancelarul german Angela Merkel, preşedintele francez Emmanuel Macron, premierul canadian Justin Trudeau şi Donald Trump, alături de soția lui, Melania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI