Cât costă programele de slăbit vândute de Carmen Brumă, de fapt. Iubita lui Mircea Badea face ceva bani

Cât costă programele de slăbit vândute de Carmen Brumă, de fapt. Iubita lui Mircea Badea face ceva bani
Carmen Brumă le oferă programe accesibile de slăbit românilor

Carmen Brumă este extrem de apreciată pentru programele sale de slăbit, dar și pentru activitatea ei din mediul online. Iubita lui Mircea Badea arată excepțional și ajută o mulțime de femei să ajungă la silueta pe care o visează și să scape de kilogramele în plus.

Câți bani cere Carmen Brumă pentru programele de slăbit

Carmen Brumă este urmărită de foarte mulți români. Aceasta a reușit să își construiască o bază de fani spectaculoasă de-a lungul timpului. Iubita lui Mircea Badea a reușit, prin multă muncă, să aibă parte de silueta la care visează multe domnișoare. Totuși, ea nu s-a oprit aici.

Vedeta a lansat mai multe programe de slăbit pentru a ajuta oamenii să reușească să scape de kilogramele în plus. De asemenea, ea este extrem de activă pe rețelele de socializare pentru a le împărtăși fanilor diferite trucuri care au legătură cu nutriția sau cu sportul.

Iubita lui Mircea Badea le oferă urmăritorilor săi mai multe programe pentru slăbit, toate la un preț accesibil. Mai exact, cei care sunt interesați de ce are de oferit aceasta, pot achiziționa programul ‘Dietă & Antrenamente. Abdomenul de urgență by Carmen Brumă’ pentru prețul de 43 de lei.

Ce prețuri au programele de slăbit

Iubita lui Mircea Badea se bucură de mult succes prin ‘Programul 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă’, care poate să fie cumpărat pentru prețul de 49 de lei. Între timp, viitoarele mirese pot să opteze pentru ‘Intră în Rochia de Mireasă’, care costă 35 de lei, pentru a se asigura că sunt în cea mai bună formă la nuntă.

Carmen Brumă vine și în ajutorul viitoarelor mămici! Aceasta a pregătit un program pentru toate femeile care așteaptă să aducă pe lume un bebeluș, anume ‘Jurnal de gravidă – cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos’. Pachetul poate să fie cumpărat pentru prețul de 40 de lei.

Carmen Brumă are mult succes

Între timp, iubita lui Mircea Badea s-a asigurat că reprezentantele sexului frumos care vor să aibă o siluetă de invidiat la plajă nu o să se mai confrunte cu numeroase neplăceri. Carmen Brumă le pune la dispoziție domnișoarelor și doamnelor un program care le ajută să ajungă la trupul pe care îl visează.

Mai exact, vedeta vine în ajutorul femeilor cu un pachet numit ‘Super silueta de plajă’, care poate să fie achiziționat pentru 53 de lei. Aceasta are parte de mult succes, ținând cont că oferă programe de slăbit accesibile, care sunt la îndemâna tuturor celor care vor o schimbare în viața lor.

Cât despre femeile care vor să țină post, Carmen Brumă oferă, pentru prețul de 36 de lei, programul ‘Suplă & Sănătoasă în post’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI