Cât costă o supă la restaurantul Patriziei Paglieri. Asia Express i-a mărit puternic tarifele

Cât costă o supă la restaurantul Patriziei Paglieri. Asia Express i-a mărit puternic tarifele
Prețurile de la restaurantul Patriziei Paglieri.

Patrizia Paglieri este cunoscută deja publicului larg. Aceasta a fost jurat în cadrul emisiunii ‘Masterchef’, iar acum se bucură de un plus de notorietate datorită show-ului ‘Asia Express’ care se pare că i-a mărit puternic tarifele de la propriul restaurant și a făcut-o să ia o decizie importantă legată de afacere.

Ce prețuri are Patrizia Paglieri la restaurantul său?

Patrizia Paglieri a decis să vină în România în anul 1993, moment în care și-a luat viața în piept și l-a crescut pe fiul său departe de locurile natale. În tot acest timp a reușit să vină în privirile românilor în emisiunea ‘Masterchef’, acolo unde a fost jurat.

Desigur că după ce a părăsit acest rol s-a ocupat de prima sa iubire – bucătăria. Aceasta și-a deschis un restaurant pe care nu mulți îl știau. Vedeta a subliniat în cadrul unui interviu că motivul este datorat unei clientele de top cu circuit închis.

„Sunt din ’93 în România, dar nu sunt cunoscută pentru că am avut un business cu o clientelă foarte restrânsă, de top, pe circuit închis 80%. Am avut restaurant cu produse premium şi n-am avut nevoie de publicitate”, povestea chef Patrizia, într-un interviu pentru restograf.ro.

Asia Epress i-a dat un plus de notorietate și au făcut-o să fie chiar mai iubită de cei din fața televizoarelor care au putut s-o vadă așa cum este. Fanii îi trimit des mesaje în care îi apreciază energia pozitivă și calmul cu care a tratat fiecare provocare de la show-ul de aventură din ‘Drumul Împăraților’.

Cu siguranță cei care au început să o îndrăgească mai tare vor vrea să guste din preparatele gândite de ea. Prețurile pe care le are la propriul restaurant variază, iar multe dintre ele se aseamănă cu sumele găsite în alte meniuri din localuri diverse aflate în Capitală. Restaurantul deținut de Patrizia este cu specific italian și este situat pe Calea 13 Septembrie din București.

Meniu

Burger cu carne de viță Angus – 39 de lei
Porție de cartofi – 10 lei
Pizza (diverse sortimente) – între 24 și 49 de lei
Supă cremă de ciuperci și hribi – 22 de lei
Supă de fructe de mare și somon – 69 de lei
Paste (diverse sortimente) – între 25 și 30 de lei
Fructe de mare (creveți, somon la grătar, lup de mare, midii în vin alb – între 37 și 69 de lei

„Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc”

După finele emisiunii de aventură de la Antena 1 Patrizia și fiul ei au investit într-o nouă afacere. Aceștia au dat drumul la delivery, după ce au făcut câteva renovări.

„Abia am terminat de renovat bucătăria de restaurant și am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosită. A durat 3 săptămâni, am avut cumpărată aparatura și am schimbat gresia, am dat 6.000 de euro. Mă ajută Francesco, am dat drumul la mâncare, lumea zicea că m-a așteptat multă vreme.

Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatică pe care o folosesc în mâncare”, a declarat Patrizia pentru Click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI