Simpaticul prezentator al matinalului de la Antena 1 este, de câțiva ani, și om de afaceri, fiind proprietarul unui restaurant celebru în Capitală, ce se bucură de mare succes printre clienți. De-a lungul timpului, au existat însă câteva comentarii legate de prețurile preparatelor. Cât costă, de fapt, o supă în restaurantul lui Dani Oțil.
De câțiva ani, Dani Oțil și-a deschis un restaurant în Capitală. „The Grill” se bucură de succes în rândul bucureștenilor. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 vorbește destul de des la TV despre afacerea sa, fiind uneori ținta unor glume răutăcioase făcute de vedete cu privire la prețurile piperate ale produselor din meniul localului.
Cu toate astea, lucrurile nu stau chiar așa. Cei care ajung la restaurantul lui Dani Oțil pot comanda o supă cu găluște, porția costând 29 de lei. Prețul nu este unul exagerat, în condițiile în care același preparat se vinde la alte localuri și cu 40 de lei.
Dacă aruncăm o privire pe meniu, putem vedea că burgerii – una dintre alegerile preferate ale românilor când mănâncă în oraș – costă între 44 și 58 de lei, o porție de spaghete carbonara este 58 de lei, o pizza margherita costă 42 de lei, iar o felie de tort pavlova costă 36 de lei.
„Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.
Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate”, este descrierea de pe pagina oficială a restaurantului lui Dani Oțil.