Cât costa noua Dacia Sandero. Prețul este stabilit. Când apare

Cât costa noua Dacia Sandero. Prețul este stabilit. Când apare

Au apărut imaginile mult așteptate cu noul Sandero, ce urmează a fi lansat la Salonul Auto de la Paris. Acest model a ajuns vedeta piețelor vestice în ultimul an, iar noua „generație“, transformată și mai mult într-un venerabil SUV, vine cu dotări inedite. Fanii nu au cum să nu fie încântați.

Cât costă noul Sandero și când apare

Dacia va lansa, în data de 7 septembrie, o nouă generație a celui mai vândut model al său la nivel global – Sandero. Înainte de lansarea oficială, producătorul de la Mioveni face ultimele teste de șosea cu noul model, care va ajunge în reprezentanțe spre finalul acestui an, pe unele piețe din Europa. În rest, clienții se vor putea bucura de noua generație Sandero la începutul anului 2021.

Prețul de pornire anunțat este de 9.000 de euro, iar noutățile cu care vine mașina sunt următoarele: Sandero va crește în dimensiuni (interiorul fiind și el mai generos), volumul portbagajului va fi mai mare, iar consola centrală va fi complet reînnoită și va fi asemănătoare cu cea de pe Renault Clio 5.

Cu ce îmbunătățiri vine noua generație

Sandero va dispune de un nou sistem infotainment, situat în partea de sus a tabloului de bord. Ca și restul de noi modele Dacia, Sandero va fi construit pe platforma CMF-B a noii generații de Renault Clio, Captur și Nissan Juke.

Apar noutăți și în privința motorizărilor: „noul Sandero va avea un motor pe benzină nou, de 1 litru, și trei cilindri, ce va dezvolta o putere de 75CP. De asemenea, va mai fi disponibilă o motorizare de 1,3 litri pe benzină, în patru cilindri, în două variante de putere, 115CP și 130CP. Cei de la Dacia au pregătit și două motorizări pe motorină. Un motor de 1.5 Blue DCI, în două variante, de 95 CP și 116CP“, notează capital.ro, care citează o publicație franceză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI