Bătaie acasă la Gigi Becali, cu puțin timp înainte de nunta Teodorei. Patronul FCSB aproape să nu mai ajungă la marele eveniment

Bătaie acasă la Gigi Becali, înainte de nunta Teodorei

Mare nuntă, mare tărăboi! Nunta Teodorei se aștepta să fie un eveniment presărat cu de toate, dar mai puțin cu o altercație în toată regula în care să joace și socrul mic un rol important. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Gigi să se bucure de nunta fiicei sale?

Bătaie acasă la Gigi Becali, înainte să devină socru mic

Azi, înainte de marele eveniment din familia Becali, a ieșit o bătaie în toată regula în fața casei latifundiarului. Un individ a forțat intrarea în curtea vilei din Pipera a afaceristului. La fața locului au intervenit imediat polițiști și jandarmi. Tocmai când Becali se pregătea sufletește să asiste la cununia religioasă a fiicei sale și să încingă mai apoi ringul de dans…a intervenit ceva. Un bărbat a încercat să pătrundă în vila sa, conform România TV. Acesta a coborât dintr-un vehicul și și-a încercat norocul. Individul a lovit numeroși trecători, mai apoi l-a agresat pe portar. Alături de el se mai afla o femeie.

„Bine că nu am ieșit. Vărul meu a ieșit, eu nu am ieșit că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă. Nu am mai avut niciodată astfel de incidente. Am pază 24 de ore din 24, am camere. Imediat dacă e ceva mai periculos imediat vin mașinile de la BGS”
Gigi Becali

Bătaie acasă la Gigi Becali
Bătaie acasă la Gigi Becali

„O să fie la nuntă un singur înalt ierarh”

Gigi s-a temut doar pentru faptul că ar putea să nu mai fie prezent tocmai la nunta Teodorei cu Mincu. Cu toate astea, finanțatorul FCSB încearcă să treacă peste și să se bucure de mult așteptatul eveniment.

„O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo. Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. L-am invitat pe Hrebengiuc și pe Videanu. Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”
Gigi Becali

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI