Cât costă în Mykonos o gustare, o bere și un cocktail în 2022. Suma nu şi-o permite orice român

Cât costă în Mykonos o gustare, o bere și un cocktail în 2022. Suma nu şi-o permite orice român
Cât costă în Mykonos o gustare, o bere și un cocktail în 2022.

Cât costă în Mykonos o gustare, o bere și un cocktail anul acesta. Se știe că Mykonos, Insula Vânturilor, este una dintre destinațiile preferate ale turiștilor. Însă nu una la îndemâna tuturor, întrucât este considerată una dintre cele mai exclusiviste și deci mai scumpe. Surpriza trăită de un cuplu care a petrecut luna de miere în Grecia.

Cât costă în Mykonos o gustare, o bere și un cocktail în 2022

Un cuplu care a venit să petreacă luna de miere în Grecia a plătit o sumă uriașă pentru câteva gustări și o bere. Cuplul, care a ales Mykonos pentru pentru o perioadă specială din viață, a trăit o surpriză când a mers la un restaurant și a comandat câteva gustări, o bere și un spritz Aperol. Tinerilor în vârstă de 30 de ani nu le-a venit să creadă când au primit nota de plată.

Cuplul din Canada, format Alex și Linsday, a mers în Mykonos pentru luna de miere, iar pentru comanda amintită mai sus la un restaurant de pe insulă, a fost nevoit să plătească suma de 400 de euro.

„Am poposit la restaurant pentru o gustare şi ceva de băut. Chelnerii ne-au sugerat imediat să încercăm stridiile. Voiau să ne servească picioare de crab. Dumnezeule, bine că am refuzat”, povestesc Alex şi Lindsay.

„Soţul meu s-a dus la toaletă şi când s-a întors părea şocat. A zis că a văzut undeva un meniu şi o stridie e 29 de euro. Imposibil!. Costa peste 400 de euro.

Nu ne venea să credem, au întors monitorul spre noi şi ne-au arătat suma. Scria doar în greacă şi nu am înţeles. Bine că n-am luat şi desert! Din fericire, ne mai rămăseseră nişte bani şi am reuşit să achităm nota de plată”, a spus Lindsay, conform ziarului Daily Star.

Și celebritățile din România preferă insula Mykonos

Mykonos, Grecia, este considerată o destinație de lux, cu prețuri pe măsură. Și turiștii români preferă această insulă, iar recent, acolo și-au petrecut vacanța celebrități din România precum Loredana Groza sau Simona Halep.

Insula Mykonos face parte din insulele Ciclade. Este situată între Tinos, Syros, Paros și Naxos. Insulare are o populație de circa 10.134 de locuitori și o densitate de 120 loc/km².

Majoritatea locuitorilor locuiește în cel mai mare oraș, Mykonos, aflat pe coasta de vest. Orașul mai este cunoscut și sub numele de Chora („orașul” în greacă). Denumirea de Insula Vânturilor este datorată vânturilor foarte puternice care suflă de obicei pe insulă.

Urmăriți Playtech.ro și pe