Cât costă geanta pe care a purtat-o Carmen Iohannis în prima zi de școală. Mulți oameni trăiesc două luni cu banii ăștia

de: Anca Lupescu
13 09. 2021

Carmen Iohannis a făcut, din nou, senzația la început de an școlar. Ținuta primei doamne a atras atenția, însă un detaliu a ieșit în evidență din tot look-ul.

Carmen Iohannis, geantă de peste 1000 de euro la festivitatea de început de an școlar

Carmen Iohannis este cunoscută pentru aparițiile sale elegante, de multe ori fiind criticată pentru felul în care alege să se îmbrace la evenimente. Ea a fost criticată în repetate rânduri pentru că a purtat o fustă deasupra genunchilor, când codul vestimentar cerea o ținută mai formală, cu o fustă peste genunchi.

Cu toate acestea, stilul primei doamne nu a fost niciodată contestat. La începutul anului școlar, Carmen Iohannis a purtat o geantă care costă 1.300 de euro. Ea a fost prezentă în calitate de profesor la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Soția președintelui a ales să poarte o rochie cu imprimeu floral și o pereche de sandale simple, de culoare neagră. Detaliul care a atras atenția a fost geanta ei, de la renumita firmă Burberry.

O astfel de geantă ajunge la nu mai puțin de 1300 de euro, o sumă cu care mulți români trăiesc două sau chiar trei luni de zile.

A purtat o rochie realizată de un designer român

Prima doamnă a purtat o rochie realizată de Andreea Tincu și un sacou alb. Geanta de culoare roz bombon Lola, de la Burberry, a costat aproximativ 7000 de lei. Prima doamnă le-a transmis elevilor mult succes.

„Le doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie tot anul nou școlar’, a transmis Carmen Iohannis.

Anul trecut, soția președintelui a purtat la începutul anului școlar tot o rochie semnată de Andreea Tincu. Prima doamnă a avut o ținut inspirată din flori românești de munte, potrivit designerului de modă.

„În prima zi de școală, Prima Doamnă Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colecție, custom made, cu printul inspirat din flori romanesti rare, de munte’, a scris Andreea Tincu pe Facebook.