Cât costă biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep – Serena Williams

de: Claudiu Surmei
12 07. 2019

Finala de la Wimbledon din acest an a stârnit interesul fanilor tenisului, chiar dacă prețul biletelor la meciul Simona Halep – Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anunțat că toate tichetele puse în vânzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla și Meghan Markle și Kate Middleton.

S-au vândut toate biletele pentru finala de la Wimbledon

Iubitorilor sportului alb nu le-a mai păsat cât costă biletele pentru finala Wimbledon 2019. Pentru a vedea duelul dintre Simona Halep și Serena Williams au scos din buzunar 185 de lire sterline (206 euro sau 976 de lei). Rețeta financiară a fost una de succes pentru organizatorii turneului. Arena Centrală din Londra are o capacitate de 14.900 de locuri și toate biletele puse în vânzare pentru meciul de sâmbătă s-au epuizat. Asta înseamnă că suma totală încasată din vânzarea tichetelor a fost de peste 2,7 milioane de lire sterline (peste 3 milioane de euro sau peste 14,5 milioane de lei).

Interesul pentru finala Wimbledon din acest an este enorm, iar printre spectatorii de pe Arena Centrală vor fi, sâmbătă, și Meghan Markle și Kate Middleton, care au mai asistat împreună la partidele de tenis din cadrul turneului de la Londra.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, s-a arătat surprins de forma bună a Serenei Williams și a anunțat că va fi alături de sportiva noastră la duelul din acest week-end.

„Nu trebuie să te uiți că Serena a pierdut ultimele finale jucate, ci la cum a jucat în semifinală. Barbora Strycova a avut planul A, planul B și planul C, însă nimic n-a funcționat. Serena a jucat incredibil de bine, nu mă așteptam la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar în semifinală, ci încă din prima rundă”, a spus Cahill.

Finala Wimbledon 2019 dintre Simona Halep și Serena Williams se joacă sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00.