Cât costă acum bluza celebră a Prințesei Diana. Este un chilipir pentru mulți oameni

Cât costă acum bluza celebră a Prințesei Diana. Este un chilipir pentru mulți oameni
Secretul ținut ascuns de Printesa Diana

Prințesa Diana continuă să fie în inimile admiratorilor săi. Cât costă acum o bluză identică cu cea a regretatei Lady D și care este prețul la care se ridică piesa de vestimentație a acesteia?

Cât costă acum bluza celebră a Prințesei Diana

Prințesa Diana a fost cu certitudine una dintre cele mai iubite femei din lume, și cu siguranță va fi în continuare, încă multă vreme de acum înainte, cu toate că „Prințesa inimilor” , așa cum a fost ea supranumită, nu mai este de mulți ani de zile printre noi.

Lady D. a fost o prezență extrem de atractivă și a captat toată atenția publicului cu fiecare apariție a sa. Fină și delicată, Prințesa Diana a ajuns în scurt timp sa cucerească inimile a milioane de oameni de pe întregul glob pământesc.

Deși nu s-a născut cu sânge albastru, a fost parcă făcută pentru a purta acest rang, fiindu-i predestinat de la naștere să ajungă una dintre cele mai îndrăgite femei dintre capetele încoronate care au existat vreodată.

Cu fiecare apariție a sa, Lady D. atrăgea toate privirile datorită stilului sau vestimentar, dar si al personalității sale magnetizante. Era renumită pentru ținutele sale colorate și rochiile cu volane și umerii goi care îi scoteau în evidență feminitatea. Ținuta ei înaltă și postura erau alte două calități cu care „Prințesa inimilor” ieșea în evidență. Și nu mai vorbim de generozitatea de care dădea dovada, de finețea și eleganța cu care aceasta era înzestrată.

Pe lângă ținutele oficiale pe care le purta Prințesa la diferite evenimente, nu de puține ori ea apărea în fața publicului îmbracată destul de simplu. Uneori alegea ca ținuta de zi câte un pulover, asortat la un pantalon simplu. Însă, indiferent de îmbrăcămintea pe care o alegea, Prințesa Diana a fost un reper și un model din toate punctele de vedere pentru femeile din întreaga lume.

Modelul de pulover purtat de  Prințesa Diana face furori și astăzi

Astăzi, la mai bine de douăzeci de ani de la cruntul accident în care și-a pierdut viața, Lady D. continuă să influențeze moda zilelor noastre.

Totul a pornit în anul 1981, când Prințesa a ales să poarte un pulover de culoare roșie, care avea imprimeuri albe în formă de oi,  și un singur imprimeu care era de culoare neagră. Celebrul pulover care a fost purtat cu o lună înainte de nunta sa cu Prințul Charles, la un meci de polo, a făcut vâlvă la vremea respectivă și se pare, că face la fel și în zilele noastre.

Puloverul cu impremeuri, purtat de Prințesa Diana a fost realizat de o firmă britanică de tricotaje, Warm & Wonderful în anii ’70. În prezent, aceeași firmă de tricotaje, în colaborare cu altă companie de acest gen, au readus în peisaj acest model de pulover, devenit celebru, conform Hellomagazine.com

Fanii familiei regale au fost înnebuniți să vadă pe piață acest model atât de cunoscut, mai ales după ce anul trecut, Emma Corrin a purtat același model de pulover, în timp ce juca rolul Prințesei Diana, în celebra ecranizare „The Crown”, din sezonul al patrulea.

Puloverul original purtat de Prințesa Diana a fost estimat la fabuloasa sumă de 250 de lire sterline și se află în prezent în colecția permanentă a Muzeului Victoria& Albert. Însă pentru cei care doresc o copie a acestuia, vestea bună este că îl pot procura din magazinele online care comercializează acest model, la un preț accesibil oricui.