Cât câștigă Liviu Dragnea, în spatele gratiilor. Cum își petrece zilele fostul lider PSD în închisoare

Ce muncește și cât câștigă Liviu Dragnea, în spatele gratiilor

După ce a fost condamnat definitv la trei ani și șase luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului din Teleorman, Liviu Dragnea își execută în spatele gratiilor pedeapsa dată de magistrați. După perioada de carantină, fostul lider PSD a trecut în câmpul muncii. El a ajuns la meseria lui de bază.

Cât câștigă Liviu Dragnea în închisoare

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit despre situația fostului lider al partidului, menționând despre Liviu Dragnea că este un om puternic.

Codrin Ștefănescu a oferit detalii despre felul în care își desfășoară viața Liviu Dragnea în spatele gratiilor. Acesta a dezvăluit, în cadrul unei intervenții tv, și pe ce domeniu de activatate a fost trecut fostul lider PSD să lucreze.

Liviu Dragnea e un om puternic şi se va adapta. Am înţeles că acum aşa cum e prevăzut în lege, că deţinuţii au dreptul să muncească, munceşte la garajul auto.

El fiind inginer, se va descurca. Sunt multe lucruri de făcut, dar nu ştiu să dau detalii”, a declarat Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, la Antena3.

Timpul este răsplata lui Dragnea pentru munca depusă. Astfel, potrivit legii, un condamnat câștigă la fiecare patru zile de lucru încă o zi scăzută din pedeapsă.

Cum își petrece Dragnea zilele în spatele gratiilor

Liviu Dragnea evită să urmărească subiectele momentului. Potrivit lui Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea nu se uită deloc la televizor, iar apropiații evită să-i spună ce se întâmplă pe scena politică.

„Trăiesc cu speranţa că ce zice şi face – adică nu se uită la televizor şi nici pe presa politică, numai cărţi tehnice, de istorie. Mi-a spus că nu se uită la televizor şi face un lucru foarte bun.

L-ar apuca disperarea şi o stare de angoasă să vadă cum se schimbă oamenii de pe o zi pe alta. (…) Va munci cât trei, tot conform legii – să fie consemnat că munceşte”, a mai spus Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI