Cât au plătit 5 români pentru un prânz în Grecia: „În mizeria de la Mamaia, prețurile sunt duble sau mâncare mai puțină”

Cât au plătit 5 români pentru un prânz în Grecia: „În mizeria de la Mamaia, prețurile sunt duble sau mâncare mai puțină”
Cât au plătit 5 români pentru un prânz în Grecia

Cât au plătit 5 români pentru un prânz în Grecia. Mulți români sunt interesați de prețuri, dat fiind faptul că aceasta este una dintre destinațiile preferate de ei. Și cum încă de la începutul sezonului au venit tot felul de informații cu privire la prețurile practicate în Grecia, iată care sunt, de fapt, costurile în prezent.

Cât au plătit 5 români pentru un prânz în Grecia

Mulți români care vor să plece în vacanță în Grecia cer informații pe grupurile turistice online. Iar dacă drumul și cazarea au deja costuri clare, prețul mâncării este un subiect necunoscut până nu se ajunge la destinație. Scumpirile au ajuns și în Grecia, se pare.

Prețul mâncării a crescut, iar cei care au ajuns deja pe litoralul grecesc au anunțat care a fost prețul pentru o masă. Astfel, un membru al grupului Forum Grecia a postat imagini cu preparatele comandate la prânz pentru patru adulți și un copil, menționând și costurile. Totalul, care a inclus și băuturile răcoritoare, este de 95 de euro.

Nota de plată, subiect de dezbatere în mediul online

Nota de plată a creat adevărate dezbateri.

„Prânz la mare pentru 4 adulți și un copil. Împreună cu băuturi răcoritoare: 95€ lângă Kilini”, a notat turistul pe Facebook.

„Au crescut și ei preturile!”, a fost constatarea unui membru al grupului, iar altul l-a contrazis:

„Toți au rămas blocați pe 95 de euro. Li s-au șters din imagine cele 9 farfurii cu mâncare. Dacă scazi băuturile rămân să zicem 85 de euro, împărțit la 9 = 9.44 euro în medie pe un fel de mâncare.”

„Păi nu este ieftin deloc 50 de lei 10 stavrizi sau 5 barbuni mai măricei”, a mai spus altcineva.

„Până la urmă pot să crească prețurile oricât, că voi tot acolo mergeți”, a mai notat un alt membru al grupului.

Cu toate acestea, oamenii au fost de părere că tot în România prețurile sunt mai mari, iar calitatea serviciilor una îndoielnică:

„Merită, în mizeria de la Mamaia, prețurile sunt duble sau mâncare mai puțină.”

„Arată delicios, suficent de multe sortimente și par bine gătite! Zic să aveți poftă bună! Cu banii ăștia în România nu cred că ați fi mâncat mai bine!”, spune un altul.

„Să vezi cât te costă o masă în România pentru 4 adulți și un copil”, a mai confirmat un alt turist speriat de litoralul românesc.

„Foarte scump… față de acum 2-3 ani în urmă!”…

Grecia rămâne însă o destinație de vacanță preferată de români. Cu cele-i 6000 de insule, dintre care doar circa 200 locuite, țara oferă multe posibilități de petrecere a timpului și relaxare din care să alegi.