13 ian. 2022 | 09:58

Cât au crescut prețurile în magazinele Lidl în ultimul an. Studiul care arată clar diferențele față de finalul lui 2020

News
Cât au crescut prețurile în magazinele Lidl în ultimul an. Studiul care arată clar diferențele față de finalul lui 2020
Ce schimbări există în magazinele Lidl

Multe persoane preferă să cumpere numeroase produse de la Lidl, mai ales pentru că gama este una variată, iar prețurile sunt avantajoase. Cu toate acestea, produsele s-au scumpit în ultima perioadă, așa că oamenii sunt nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar.

Ce s-a aflat despre produsele de la Lidl

Lidl își surprinde clienții de fiecare dată prin produse inedite sau oferte pe care nimeni nu își dorește să le rateze. Reducerile sunt vânate de foarte mulți oameni, astfel că aceste magazine au ajuns în preferințele tuturor. Totuși, prețurile produselor au suferit câteva schimbări.

În Ungaria a fost lansat un studiu făcut de site-ul de investigații economice G7 cu privire la produsele de la Aldi și Lidl. Astfel, s-a aflat că există, în prezent, o creștere cu 14,9% la Aldi și cu 12,5% la Lidl față de prețurile propuse în urmă cu un an, atunci când vine vorba despre cumpărături.

Mai exact, G7 a studiat în fiecare lună începând cu 31 decembrie 2020 prețul pe care îl are un coș de cumpărături în care se află 42 de produse de la Lidl, respectiv Aldi.

La finalul anului 2020, produsele de la Aldi costau 44,2 euro, în timp ce valoarea ajungea la 50,8 euro la finalul anului 2021, cu o creștere de 14,9%.

Prețurile au crescut la Lidl. Ce studiu a fost dezvăluit

Între timp, la Lidl, același coș de produse costa 43,6 euro în urmă cu un an, iar acum oamenii trebuie să plătească 49,1 euro, ținând cont de creșterea cu 12,5%. Chiar dacă nu există un studiu pentru România, produsele au suferit câteva modificări de prețuri și aici. Oamenii plătesc mai mulți bani pentru alimente.

Atunci când vine vorba despre analiza prețurilor produselor, se pare că valoarea pe care trebuie să o plătească oamenii pentru mere, banane, mezeluri, hârtie igienică, lapte de ovăz, orez și apă minerală au rămas la fel la Aldi. Între timp, prețul pentru Coca-Cola a devenit mult mai avantajos.

Cu toate acestea, 34 de produse s-au scumpit, iar castraveții și tăițeii chiar și-au dublat valoarea. Există câteva diferențe la Lidl, ținând cont că 8 produse s-au ieftinit. Printre acestea se numără ceapa, pătrunjelul, bananele, morcovii, portocalele, cartofii, hârtia igienică și apa minerală.

Care este motivul

De asemenea, 4 produse nu au suferit modificări la nivelul prețului, printre care merele, mezelurile, băutura de ovăz și ardeiul. Cu toate acestea, 30 de produse sunt mai scumpe, iar aici se observă castraveții și tăițeii. La începutul anului 2021, valorile în respectivele magazine erau în scădere.

Totuși, finalul anului 2021 a fost marcat de o creștere rapidă a ratei inflației, lucru care s-a observat și în modificările de preț, potrivit hungarytoday.hu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro