Cât a plătit o femeie în Corbu pentru o tocană de rapane cu mămăliguță. A crezut că nu vede bine prețul
Datorită amplasării lângă stațiunea Mamaia, plaja Corbu este frecventată de foarte mulți turiști dornici să se bucure de peisajele încântătoare sau să guste o porție de rapane cu mămăliguță. Pentru o româncă, nu a fost cea mai frumoasă experiență trăită aici, aceasta povestind pe rețelele sociale cât i-a venit nota de plată pentru o tocană specifică locului. Femeia a crezut că nu vede bine prețul.
Cât costă o tocană de rapane cu mămăliguță în stațiunea Corbu
Situată la mică distanță de celebrele stațiuni Mamaia și Năvodari, precum și de rezervația Delta Dunării (la Nord), zona Corbu s-a dezvoltat foarte rapid, în ultimii ani. Plaja sălbatică tinde să devină cea mai nouă destinație de vacanță, la nivel european, de pe litoralul românesc. Atât nisipul, cât și lacurile aflate în imediată vecinătate, plus ultimele investiții în infrastructură și în unități turistice au făcut ca localitatea să fie un punct atractiv pentru turiștii români și străini.
Dezamăgire totală pentru o turistă
Vrăjită de peisajele care îți taie respirația, o româncă a ales să mănânce la un restaurant din stațiunea Corbu, fără să ia în calcul că ar putea fi dezamăgită. Pe lângă prețurile piperate, și gustul lasă de dorit. Sau mai bine zis…care gust? Deși a optat pentru o tocană de rapane cu mămăliguță, rețetă specifică locului, unde te aștepți ca toate preparatele să fie proaspete, femeia a plecat extrem de supărată de acolo. Turista a relatat totul pe internet.
„Am mâncat ieri la un restaurant din Corbu, 12 lei o cafea mică, 58 de lei o tocană cu maxim 10 bucățele de rapane și niște sos și două linguri de mămăliga. Problema a fost nu doar prețul, porția meschină, ci ca nu aveau niciun gust”, a explicat ea.
Semnal de alarmă pentru români
În felul acesta, românca speră ca lumea să fie mult mai atentă în stațiunile de pe litoral, unde prețurile sunt umflate considerabil și mâncarea te poate îmbolnăvi. Comandă doar în localuri și restaurante cunoscute, care au flux de clienți, nu în buticuri amplasate în zone obscure. Analizează și aspectul clădirii, dacă este curat înăuntru. Vezi și Cât costă taxele de acces pe plaja Vadu și Corbu. Care sunt tarifele și cum poți face plata.
Dacă nu-ți place aglomerația și vrei să te plimbi prin zone liniștite, pentru amintiri de neuitat, poți alege următoarele destinații – Năvodari, Tuzla, Gura Portiței, Sfântul Gheorghe, Agigea, Sulina, Vadu sau Petrișor, aceasta din urmă fiind considerată una dintre singurele plaje pustii rămase în România. Are peisaje de vis și este multă pace.