26 sept. 2022 | 18:23

Cât a fost cel mai mic dar de la botezul lui Liam, băiatul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Invitații au aruncat cu bani mulți

Monden
Cât a fost cel mai mic dar de la botezul lui Liam, băiatul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Invitații au aruncat cu bani mulți
Care a fost cel mai mic dar la botezul lui Liam? Laurențiu Reghecampf s-a bucurat de invitați darnici.

A fost petrecere mare în familia lui Laurențiu Reghecampf! Celebrul antrenor și-a botezat cel mai mic moștenitor și a dat o petrecere uriașă pentru a marca acest eveniment special. Desigur că în seara cea mare și invitații au fost pe măsură, lucru care s-a văzut și în privința cadourilor. Majoritatea fanilor sportivului se întreabă cât a fost darul pentru micuțul Liam. Iată care a fost cea mai mică sumă lăsată pentru mezinul familiei! Puțini s-ar fi așteptat la asta.

Botez fiu Laurențiu Reghecampf: care a fost cel mai mic dar?

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au încins ringul de dans la petrecerea de botez a fiului lor. Liam s-a bucurat de o seară plină de distracție alături de invitații pe măsură care au venit să îi ureze toate cele bune. Cuplul a primit și daruri aparte pentru micuț.

Atmosfera a fost de poveste, distracția maximă, iar iubirea nu a lipsit nicio clipă din peisaj. După ce antrenorul și-a botezat fiul în mare secret, cei prezenți au plecat spre zona de Nord a Capitalei unde au avut loc masa și dansul. Fiecare invitat a oferit și cel puțin câte 500 de euro pentru Liam, bani cu care părinții cu siguranță o să îi cumpere ceva frumos ca amintire de la prima sa petrecere, arată cancan.ro.

Scandal uriaș înainte de eveniment

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod șocant chiar cu puțin timp înainte de botezul anului. Sportivul a mers în cursul zilei de vineri la reședința din Snagov pentru a discuta cu băiatul pe care îl are împreună cu agentul FIFA. Cei doi au iscat un scandal monstru după doar câteva minute de discuție.

Aceștia au început să se lovească, iar în cele din urmă au ajuns la secția de Poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție. Antrenorul a fost nevoit să uite rapid de cele petrecute pentru că ieri și-a creștinat primul copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc.

Impresara a dorit totuși să pună capăt scandalului după bătaia dintre ea și antrenor și a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Vedeta i-a urat o viață de vis micuțului Liam.

,,Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot”, a scris ea în mediul online.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro