Cât a costat rochia pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta. Suma te va uimi

Cât a costat rochia pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta. Suma te va uimi
Înmormântarea reginei Elisabeta a II-a a fost urmărită de 37,5 milioane de telespectatori

Pe 19 septembrie, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii avea să plece pe ultimul său drum. Înmormântarea suveranei, pe lângă fastul deosebit, a bătut și recordul de audiețe TV. A fost urmărită de aproximativ 37,5 milioane de telespectatori din Marea Britanie. Alte 27 de milioane au urmărit procesiunea în momentul de vârf. Pe lângă audiențe, ceea ce a atras atenția, a fost și garderoba celor prezenți în cortegiul funerar. Printre aceștia, Prințul Harry și Meghan Markle, care au ieșit în evidență. Mulți și-au pus întrebarea cât a costat rochia pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta. În cele din urmă s-a aflat acest detaliu, iar suma, mai mult ca sigur, te va uimi.

Înmormântarea reginei Elisabeta a II-a a fost urmărită de 37,5 milioane de telespectatori

Cei 37,5 milioane de persoane au fost înregistrați în cadrul transmisiunilor BBC, ITV, Sky și ale altor canale, fiind cea mai mare audiență din istorie pentru o transmisiune TV din Marea Britanie.

Audiența a fost mai mare decât cele aproximativ 30 de milioane de telespectatori care au urmărit funeraliile prințesei Diana în 1997 și a fost mai mare decât cea a soțului reginei, prințul Philip, și a reginei mamă.

Numărul este egal cu cel al telespectatorilor unici care au urmărit emisiunea timp de cel puțin trei minute. Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a fost difuzată pe majoritatea canalelor din Marea Britanie, conform publicației Deadline.

A existat o pană de publicitate și practic toate programele au fost perturbate, Channel 4 schimbându-și programul, iar Channel 5, deținut de Paramount, alegând să difuzeze The Emoji Movie.

Programele de televiziune sunt acum așteptate să revină la normal după 10 zile de întreruperi de la moartea reginei Elisabeta a II-a, joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Parada luxoasă a familiei regale. Cât a costat rochia pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta

Meghan Markle i-a adus un omagiu reginei Elisabeta a II-a în mai multe feluri. Unul a fost  prin look-ul său pentru funeraliile defunctei monarhe.

Pe lângă faptul că a purtat un set de cercei cu perle și diamante dăruiți de Majestatea Sa înainte de prima ieșire a celor doi în 2018, Ducesa de Sussex a avut un aspect sofisticat într-o rochie neagră cu pelerină de Stella McCartney, pe care fanii regali ar putea să o găsească familiară.

Meghan Markle a purtat o versiune albastru marin a acestui look la un concert. Acesta avea loc cu ocazia celei de-a 92-a aniversări a Reginei la Royal Albert Hall în aprilie 2018.

În mod potrivit, ea a ales să poarte același stil în negru trist pentru a-și lua un ultim rămas bun de la matriarhul regal. Ținuta purtată de Meghan Markle la funerarii, spune presa britanică, a costat aproximatv 1.493 de lire sterline, aceasta putând fi găsită și la prețuri mai modice în anumite magazine.

Iar în ziua funerariilor, pe rețelele de socializare, unii au speculat că Markle, care a avut o relație dificilă cu familia soțului ei, a optat pentru o pelerină pentru a trimite încă o dată un mesaj. „Puterile supraomenești sunt într-adevăr necesare. Pregătește-te, ducesă”, a glumit o persoană pe twitter.