Ce ținută sexy a purtat Simona Halep la petrecerea de după cununia civilă. Sportiva s-a schimbat radical

Ce ținută sexy a purtat Simona Halep la petrecerea de după cununia civilă. Sportiva s-a schimbat radical
Ce tinuta sexy a purtat Simona Halep la petrecerea de dupa cununia civila

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă ca în povești pe malul mării. Evenimentul anului a avut loc miercuri, 15 septembrie, la clubul Fratelli din Mamaia. Ce rochie extravagantă a purtat mireasa. Toți ochii au fost pe ea.

Ce rochie a purtat Simona Halep la petrecerea ei de nuntă

Bucurie mare în familia Simonei Halep. Celebra jucătoare de tenis s-a căsătorit cu iubitul ei Toni Iuruc, miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă a avut loc în Constanța, orașul natal al sportivei, iar petrecerea fastuoasă a avut loc la clubul Fratelli Mamaia, local deținut de nașul cuplului Dani Caramihai.

Bucate alese, băuturi scumpe și muzică tradițională machedonească. Acestea au fost cele mai importante detalii ale serii, iar mirele și mireasa s-au distrat pe cinste alături de cei 300 de invitați.

Simona Halep a luat numele soțului ei dar l-a păstrat și pe al ei, așadar de acum încolo tenismena va concura în competiții sportive sub numele de Simona Halep Iuruc.

La petrecerea de lux organizată pentru a sărbători uniunea campioanei cu logodnicul ei afacerist invitații au fost rugați să aducă doar un cadou simbolic, nunta fiind una fără dar. De asemenea, accesul la nunta Simonei Halep s-a făcut datorită prezentării unei adeverinţe de vaccinare sau cu un test COVID negativ.

Frumoasa mireasă a fost ca o prințesă diafană în ziua cununiei sale. La petrecerea de nuntă, Simona Halep a purtat o rochie albă, lungă până în pământ, pe lângă corp, croială care i-a pus în valoare silueta atletică.

Sportiva a fost extrem de frumos aranjată, machiată fiind de celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, iar pentru coafura lejeră de mireasă, tenismena s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat, considerat unul dintre cei mai buni hair styliști din România.

Ce meniu exclusivist de nuntă au avut Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și soțul ei Toni Iuruc au făcut o petrecere ca în povești, iar cei 300 de invitați au fost rugați să nu aducă bani în plic, ci doar să ia un cadou de nuntă, dacă le face plăcere. De atmosfera muzicală s-au ocupat artiștii Loredana Groza, Dan Bittman și formația machedonească Pindu.

În ceea ce privește meniul de nuntă, acesta a fost unul. Invitații celor doi miri s-au delectat cu bucate alese precum raţă cu chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tartar de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiţi de miso, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice sau tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI