06 dec. 2023 | 20:13

Cât a ajuns să coste un cozonac preparat de Cătălin Scărlătescu. Puțini români își permit

Monden
Cât a ajuns să coste un cozonac preparat de Cătălin Scărlătescu. Puțini români își permit
Cât a ajuns să coste un cozonac preparat de Cătălin Scărlătescu. Puțini români își permit

Se apropie sărbătorile de iarnă și deja pregătim lista cu toate mâncărurile pe care le vom servi. Pentru cei care nu au timp să gătească sau vor, pur și simplu, să se delecteze cu preparate făcute de specialiști, anunțăm prețurile puse la bătaie de chef Cătălin Scărlătescu. Cât a ajuns să coste un cozonac făcut de marele bucătar.

Ce prețuri are Scărlătescu la preparatele de Crăciun

Cătălin Scărlătescu a plecat de la Chefi la cuțite, deși nimeni nu se aștepta că vreunul dintre cei trei jurați va renunța la această colaborare. Au renunțat la acest post cu care au scris istorie, dar se pare că nu stau degeaba, ci fiecare are o mulțime de proiecte în desfășurare.

Cătălin Scărlătescu are de muncă și după retragerea de la Antena 1 și chiar se laudă cu multe activități interesante. A început deja un proiect cu foștii lui colegi de emisiune, filmează deja pentru o producție în mediul online și este foarte urmărit de cei de acasă.

De altfel, se pregătește acum de Crăciun și are foarte mare activitate în bucătărie. Cei care doresc să aibă pe masa lor cele mai bune preparate, pot apela cu încredere la celebrul bucătar, care pune la dispoziție mai multe meniuri și pachete. Totuși, de precizat că prețurile nu sunt pentru orice buzunar.

Pentru cei care își doresc opțiuni culinare delicioase pentru masa de Crăciun, iată câteva prețuri pentru preparatele pe care acesta le bune la dispoziție în această perioadă: un kilogram de salată boeuf, cel mai iubit preparat, este disponibil la prețul de 75 de lei.

Piftia de porc se vinde în două variante, jumătate de kilogram la 55 de lei sau porția de 1 kilogram la 94 de lei. Friptura de curcan la tavă, având o greutate de 700 de grame, are un preț de 99 de lei, în timp ce cea de porc, cu o greutate de 500 de grame, costă 64 de lei.

Prețuri piperate la meniul de Crăciun al lui Cătălin Scărlătescu

La masa de Crăciun, vedeta nelipsită în fiecare casă este cozonacul, iar Cătălin Scărlătescu vine cu opțiuni tentante. Un cozonac tradițional de 900 de grame poate fi achiziționat la prețul de 99 de lei. Pentru cei mai pretențioși, celebrul bucătar pregătește și opțiuni premium.

Astfel, Choco Muse reprezintă un cozonac însiropat cu vinars și ciocolată belgiană, disponibil la prețul de 143 de lei pe kilogram. Alte varietăți de cozonaci, cum ar fi Chocolate Extravaganza și Pistachio Madness, sunt și ele oferite tot la un preț piperat, 159 de lei pe kilogram. Un aspect notabil este faptul că aceste delicatese nu conțin coloranți și conservanți, oferind clienților o experiență culinară autentică și de calitate.

Vezi și: Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj categoric producătoarei Mona Segall după plecarea de la Chefi la Cuțite: ‘Pentru mine va fi icoană’

Pachetul Tradițional (236 lei) aduce în festinul tău:

  • Un cozonac delicios de 900 grame
  • 27 de sarmale
  • 1 kilogram de murături asortate

Pachetul Home Flavors (409 lei) te surprinde cu:

  • 2 cozonaci savuroși
  • 27 de sarmale gata de savurat
  • 0,7 kilograme de friptură de curcan la tavă, o alegere delicioasă pentru o masă cu adevărat specială.

Cei care aleg Pachetul Swet XMas (309 lei) se vor bucura de o experiență dulce și rafinată:

  • Cozonacul clasic reinterpretat după rețeta Chef-ului Scărlătescu
  • Checul învelit în ciocolată cu fructe cofiate pentru o explozie de arome
  • Tortul Pavlova sau Red Velvet, o alegere plină de eleganță
  • Un vin select din soiul Fetească Neagră pentru a completa perfect masa festivă.

Pachetul Festin (585 lei) este un adevărat regal culinar:

  • 2 cozonaci delicioși
  • 27 de sarmale pregătite cu măiestrie
  • 1 kilogram de piftie de porc sau de pui, la alegere
  • 500 de grame de friptură de porc pentru o experiență de neuitat
  • 1 kilogram de salată de boeuf cu vită sau pui, la alegere, pentru o notă proaspătă
  • O sticlă de vin pentru a completa perfect această festin regal.

Aceste preparate sunt disponibile prin comenzi online, iar livrarea este asigurată cu o zi înainte în București și în județul Ilfov. Astfel, poți savura cu cei dragi adevărata bucurie a sărbătorilor fără griji și fără bătăi de cap în bucătărie.

Cât costă să mănânci la restaurantul lui Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este un bucătar distins și iubit. Cătălin Scărlătescu și-a deschis chiar și propriul restaurant aproape de centrul Bucureștiului, care se numește XChef by Cătălin Scărlătescu” și oferă clienților o gamă largă de preparate.

Deliciile pregătite în aceste locuri sunt apreciate pentru gustul lor rafinat, însă rămân un lux accesibil doar pentru cei cu bugete mai generoase. De precizat că cel mai ieftin preparat aici este 40 de lei, semn că prețurile nu sunt pentru orice buzunar.

Te-ar putea interesa și: Emisiunea în care poate fi văzut Cătălin Scărlătescu de când a fost concediat de Antena 1. Unde apare acum celebrul Chef

Pentru o porție de paste carbonnara sau cu trufe, clienții trebuie să plătească 67 de lei. În localul condus de Cătălin Scărlătescu, clienții pot savura diverse preparate, inclusiv o delicioasă salată Caesar, care se remarcă prin prețul său de 58 de lei.

Amatorii de sushi pot opta pentru o porție de 8 bucăți la prețul de 50 de lei sau una de 6 bucăți la 38 de lei. Dacă preferă o porție de cartofi prăjiți, aceasta se ridică la suma de 46 de lei, în timp ce legumele au același cost. În secțiunea de desert, cei dornici de răsfăț pot alege între două opțiuni: Panna cotta by Rares Dinu și Tarta xchef by Rares Dinu, ambele la prețul de 42 de lei.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro