Cât a ajuns să coste o porţie de mici la restaurantul „La Cocoșatu”. E cel mai cunoscut loc din Bucureşti pentru acest deliciu tradiţional

Cât a ajuns să coste o porţie de mici la restaurantul „La Cocoșatu”. E cel mai cunoscut loc din Bucureşti pentru acest deliciu tradiţional
Cat costa o portie de 4 mici la restaurantul La Cocosatu

Capitala este locul ideal pentru a ieși în oraș, să savurezi o masă copioasă și gustoasă, cu prietenii și familia. Unul dintre cele mai populare restaurante este La Cocoșatu, acolo unde românii se duc să mănânce cei mai buni mititei din țară, potrivit clienților fideli din cartier. Cât costă o porție de 4 mici la celebrul local.

Cât plătești pentru o porție de 4 mici la restaurantul La Cocoșatu

Locuitorii din Capitală și nu numai știu că cel mai bun loc pentru a mânca mititei este la restaurantul La Cocoșatu, supranumit și „Palatul micilor” din București,

Localul este faimos și în celelalte orașe ale României pentru preparatele sale tradiționale românești, iar în fiecare zi, sute de români își fac drum pentru a savura o porție de mici și cartofi prăjiți.

Cetățenii vin să se bucure de o „masă în oraș” alături de oamenii cei mai dragi, familie, prieteni, parteneri de viață, pentru a savura cele mai bune preparate tradiționale.

În ceea ce privește meniul localului La Cocoșatu, clienții vor găsi o gamă largă de preparate tradiționale românești. Oamenii pot alege să vină în restaurant sau să își comande acasă preparatele favorite.

Cel mai des comandat meniu este cel cu mititei. Așadar, gurmanzii care vor să se răsfețe cu un meniu de patru mici și cartofi prăjiți vor fi nevoiți să scoată din buzunar suma de 36 de lei. Un mic costă 5,5 lei, în timp ce porția de cartofi prăjiți poate fi procurată pentru 14 lei.

Persoanele care nu consumă mici și vor să mănânce un preparat mai ușor, slab în calorii, pot opta pentru o salată de pui cu porumb, întrucât o porție de 400 de grame costă 34 de lei.

Pe de altă parte, poți comandat o salată de vinere, porție de 250 de grame, la prețul de 22 de lei, în timp ce o porție de fasole bătută, tot de 250 de grame, se vinde pentru suma de 19 lei.

Ce alte sortimente de mâncare tradiționale se găsesc în meniu

Pentru pasionații care vor să aibă parte de experiența unei mese românești la restaurant, poți comanda o porție de bulz ciobănesc pentru suma de 32 de lei pentru 300 de grame și o porție de mămăliguță cu brânză și smântână la doar 23 de lei, pentru 350 de grame.

De asemenea, te poți încălzi imediat cu o ciorbă țărănească de văcuță la prețul de 25 de lei. Pentru cei care nu se uită la bani, atunci când își satisfac poftele culinare, poți comanda Platoul Boierului pentru patru persoane.

Acesta costă 220 de lei și conține coastă de purcel, mici, cârnăciori afumați, mușchi de purcel, piept de pui, cartofi a la Cocoșatu`, varză călită, mămăligă și ardei iuți.

Citește și Cum se fac cei mai buni mici cu bicarbonat de sodiu. Secretul să iasă delicioși

Urmăriți Playtech.ro și pe