Câștigător ‘Chefi fără limite’. Cine e Daniel Jumuga, zis Nobo

de: Năstase Mirabela
28 04. 2022

Emisiunea Chefi fără limite, filmată în Grecia, are un câștigător. Nobo, pe numele real, Daniel Jumuga, din echipa lui Sorin Bontea a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro, după o luptă strânsă cu alți doi concurenți: Laura Eremia și Istvan Kozocsa. Finala s-a jucat în Atena, după două luni de călătorie prin 10 destinații spectaculoase din Grecia.

Câștigător ‘Chefi fără limite’, sezonul I

Astfel, chef Sorin Bontea a primit de la Irina Fodor trofeul Chefi fără limite, iar Nobo a primit cecul cu 30.000 de euro.

„E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să ajungă până aici, este greu să realizeze că jocul s-a terminat şi plus de asta, nu numai că s-a terminat, dar că a mai şi câştigat. N-am câștigat în viața mea nimic, nu mă așteptam să câștig acum ceva!”, a spus Nobo după ce a câștigat marele premiu.

Daniel Jumuga a anunțat și ce va face cu premiul cel mare.

„Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei și de restul cred că o să-mi scot soția în oraș, de toți, pentru că ea m-a înscris aici”, a spus acesta la sfârșitul serii.

Cine este Daniel Jumuga, câștigătorul Chefi fără limite

Daniel Jumuga este un tânăr antreprenor, iar alături de soția lui, Sorina, deține un bistro în localitatea Drăgănești. Câștigătorul show-ului culinar de la Antena 1 nu este deloc străin de gastronomie, acesta fiind și cofetar.

Sorina, partenera acestuia, a fost cea care l-a înscris la concurs, dar și cea mai mare susținătoare a lui.

„@nobo.daniel soțul, sprijinul și partenerul meu de drum. Nu cred că pot să exprim în cuvinte ceea ce reprezintă pentru mine, sunt foarte mândră de el, iar profesionistul ce a ajuns azi, se datorează nopților nedormite, setei de cunoaștere și de depășire a propriilor limite’, a scris soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite, pe rețelele sociale.

Tema finalei a fost signature dish, iar participanții au fost nevoiți să gătească cap-coadă un preparat pe care să-și pună amprenta.

„Tema de astăzi se numește signature dish. Să vă puneți semnătura pe un preparat pentru care ați căpătat experiență două luni.

Vrem ca aceste două luni să-și fi pus amprenta și să simtă asta. O încununare a tot ce ați făcut până acum”, a declarat Irina Fodor, prezentatoarea de la Chefi fără limite.