Casoletele din plastic miros urât? Ingredientul ieftin din bucătărie care te scapă de această problemă

Casoletele din plastic miros urât? Ingredientul ieftin din bucătărie care te scapă de această problemă
Cum se curăță casoletele de plastic într-un mod corect

Casoletele de plastic sunt extrem de folositoare, așa că mulți români recurg la ele pentru a se bucura de o masă gustoasă oriunde s-ar afla. Din păcate, acestea se pot degrada în timp. Recipientele se pătează de grăsime și prind un miros neplăcut, așa că trebuie să recurgi la un truc pentru a le salva.

Cum scapi de mirosul neplăcut din casoletele de plastic

Gospodinele recurg la numeroase trucuri pentru a se asigura că obiectele din locuință sunt cât se poate de curate. În cazul în care te-ai săturat să schimbi mereu casoletele din plastic din cauza mirosului neplăcut, află că nu este necesar să cumperi unele noi! Poți să recurgi la câteva ingrediente ieftine.

Recipientele în care pui mâncarea pentru prânz se pot murdări foarte ușor, iar petele de grăsime sunt extrem de greu de îndepărtat. Aceste obiecte sunt aruncate dacă prind un miros urât, dar află că o să economisești foarte mulți bani dacă respecți câteva trucuri simple atunci când le cureți.

Există câteva ingrediente care o să te salveze de fiecare dată. Gospodinele recurg deja la bicarbonat de sodiu, oțet, apă fierbinte, suc de lămâie, sare și numeroase alte produse atunci când își doresc să scape de petele acumulate pe suprafețele pretențioase. Aceste trucuri simple fac adevărate minuni!

Ce ingrediente trebuie să folosești, de fapt

Începe prin a turna apă caldă sau fierbinte în casoletele de plastic, apoi pune un strop de detergent de vase și câteva bucăți de hârtie de bucătărie. Lasă totul să acționeze timp de aproximativ 5 minute. Trebuie să scoți bucățile de hârtie înainte de a adăuga apă și a clăti recipientele.

În cazul în care observi că recipientele tale de plastic încă au un miros neplăcut, atunci a venit momentul să recurgi la un alt truc absolut uluitor! Totul o să fie curățat în doar câteva minute, așa că tu o să faci economie și nu o să mai cumperi recipiente noi de fiecare dată când cele vechi se pătează.

Truc genial. Ce trebuie să știe gospodinele

Trebuie să torni o jumătate de cană de apă fierbinte în fiecare recipient, apoi să pui o jumătate de cană de oțet alb. Este necesari să freci casoletele cu buretele până când soluția ajunge pe toată suprafața lor, potrivit casa.acasa.ro.

Acest amestec trebuie să fie lăsat să acționeze timp de aproximativ 15 minute pentru a da rezultate. Aruncă amestecul și clătește casoletele de plastic cu apă și săpun. O să observi că oțetul alb a îndepărtat grăsimea acumulată, iar recipientele tale nu mai miros neplăcut!