Căsnicia lui Meghan cu Harry, în pericol? S-a strecurat în casa unei vecine celebre

de: Năstase Mirabela
08 07. 2020

Când nu are grijă de micuțul Archie, Meghan Markle stă închisă în biroul ei, încercând să intre în video call-uri cu persoane care să o ajute să reintre în forță la Hollywood, iar prințul Harry se furișează la ”vecina” Adele, care locuiește în același cartier cu ei și care îi este o mai veche prietenă.

Căsnicia lui Meghan cu Harry, în pericol?

Astfel, revista australiană New idea a dezvăluit că Meghan a aflat de la angajați că Harry nu e acasă, în timp ce ea îl căuta într-o seară:

“Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei”, a declarat un prieten. Conform acestei sursei, aceasta nu este singura dată când Harry s-a dus în vizită la solista britanică, cei doi obișnuind să mai consume câte un pahar, seara, la barul ei din luxoasa vilă californiană.

El nu se simte în elementul lui

Toți care îl cunosc pe Harry comenteză că el nu se simte în elementul său acolo și că face tot posibilul să se adapteze. Mai mult, gurile rele nu au întârziat să comenteze o declarație mai veche a lui Adele, dată pentru revista Glamour:

“Ştiu că am spus că nu aş ieşi niciodată cu un roşcat, dar e vorba de Prinţul Harry! Aş deveni o adevărată ducesă atunci”.

Deși cei doi nu împărtășesc sentimente periculoase pentru relația sa cu Meghan Markle, se pare că actriței nu i-a picat prea bine să afle de la personalul din casă că soțul ei se furișează la un pahar de vin cu cântăreața milionară, în timp ce ea încearcă să își refacă viața departe de Buckingham. Mai ales că Adele a slăbit spectaculos și arată senzațional după cura de slăbire.