Casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea arată superb. Camerele sunt mobilate cu bun gust

Casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea arată superb. Camerele sunt mobilate cu bun gust
Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Bruma și Mircea Badea s-au mutat în noua casă la începutul lunii ianuarie, alături de băiețelul lor, Vlad. Locuința are o terasă imensă și un teren de handbal, iar Carmen a postat câteva fotografii cu locuința pe rețelele de socializare.

Cum arată casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Cuplul a anunțat în urmă cu câteva luni că s-au mutat, însă au fost discreți și nu au oferit prea multe detalii despre locuința de vis în care trăiesc acum, alături de băiețelul lor. Carmen este activă pe rețelele de socializare și ține legătura cu oamenii care o urmăresc.

Recent, vedeta a postat mai multe poze pe Instagram cu diferite locuri din noua lor casă. Unul dintre cele mai frumoase locuri este terasa apartamentului, locul unde Carmen își desfășoară deseori activitate.

Carmen spune că s-a mutat de mult timp, însă nu a dorit să facă publice imagini decât după ce întreaga locuință este gata, până nu termină de aranjat lucrurile.

„Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, spunea iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

De ce nu s-a căsătorit cuplul până acum

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt de foarte mulți ani împreună și au un băiețel frumos. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit încă și nici nu pare că au de gând să facă acest pas. Vedeta spune că prezentatorul TV a cerut-o de soție, însă ea a refuzat.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă”, a declarat Carmen Brună, în urmă cu ceva ani.

Cei doi se înțeleg foarte bine și nu au de gând să schimbe ceva în relația lor, atât timp cât totul este perfect.