Casa Denisei Manelista, inundată constant de un cârciumar. Tatăl regretatei soliste e devastat de durere: ‘Nu îi e milă?’ EXCLUSIV

Casa Denisei Manelista, inundată constant de un cârciumar. Tatăl regretatei soliste e devastat de durere: ‘Nu îi e milă?’ EXCLUSIV
Casa Denisei Manelista, inundata constant de un carciumar

Emilian Răducu este un monument de durere și de tristețe, la patru ani de la decesul fiicei sale, celebra solistă Denisa Manelista. După marea nenorocire, care l-a distrus pe viață, bărbatul se mai confruntă și cu alte probleme, atât de sănătate, cât și financiare. Tatăl regretatei cântărețe ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre toate aceste necazuri, despre lungul șir de ghinioane, de parcă ar fi fost blestemat să adormă doar plângând.

Emilian Răducu a jurat că îi va face dreptate Denisei

Tată regretatei Denisa Manelista i-a intentat proces fostului ei impresar, miza fiind drepturile bănești din difuzarea pieselor ei. Numai că acest proces se anunță lung și întortocheat:

„Nu știu ce să zic, nu mi-a mai spus nimeni, nimic, despre proces. Avocatul a dat cazul altcuiva, i l-a dat unei doamne, dânsa îmi tot spune să mai aștept, dar parcă nici nu mai îmi vine să o sun. Se tot amână, până când se va amâna doar Dumnezeu știe. Va primi fiica mea cea mare, prin Internet, data următorului termen”, ne-a declarat Emilian Răducu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Procesul cu fostul impresar al Denisei l-a costat peste 10.000 de euro: „Nu mă las!”

Deși procesul cu fostul impresar al Denisei l-a adus în sapă de lemn, Emilian Răducu nu va renunța la această luptă în instanță:

„Am cheltuit mult și pe acte, este vorba de mii de euro, ne apropiem de 10.000 de euro, sumele acestea sunt imense pentru un om ca mine care lucrează pe un salariu mediu pe economie. Eu iau cam 1.400 de lei lunar, din care dau pe medicamente cam 400 de lei.

Dar, nu mă plâng, nu sunt omul care să apeleze la alții, nu vreau să depind de nimeni, nu stau cu gândul că „Aoleu, m-am împrumutat!”. Îmi strâng cât am și îmi fac ce vreau când am toți banii.

Am rămas cu sechele, după pareză, trebuie să evit umiditatea și supărările. M-am vaccinat printre primii, eu cred în medici, dacă ei spun că asta este soluția știu ei ce zic, nu sunt eu mai deștept decât un doctor”.

Nu vrea să se recăsătorească după divorțul de mama Denisei:”Nici că mai vreau altă femeie, nu se știe peste ce mai dau”

Întrebat despre fosta lui soție, cu care are două fiice, Emilian ne-a mărturisit că relațiile dintre ei sunt reci și că mai schimbă câteva cuvinte doar la nevoie:

„Ne vedem și vorbim doar când îi facem pomană Denisei, în rest, fiecare e cu viața lui. Nu mi-am mai refăcut viața, sunt genul de om care gândesc că, dacă n-a mers de prima oară, și n-a fost înțelegere și vorbă bună, dacă nu am putut face treabă cu mama fetelor, nici că mai vreau altă femeie, căci nu se știe peste ce mai dau. Nu disper, nu sunt nici primul nici ultimul bărbat singur”, a mai adăugat el, pentru playtech.ro

Casa Denisei Manelista a fost inundată, din cauza unui patron de cârciumă: ”Nu îi e milă de agoniseala fiicei mele? Plânge de acolo, din Cer, căsuța asta a fost visul ei”

Dar, Emilian Răducu mai are un ”of”, poate cel mai mare, acum. Casa Denisei, din comuna Ștefănești, e mai tot timpul inundată, din cauza unui vecin, după cum susține tatăl ei:

„Peste drum de casa Denisei se află o cârciumă, iar patronul a astupat șantul, pentru a face loc de parcare pentru clienți, așa că toata apa se scurge în curtea fiicei mele, aflată în pantă. Eu i-am vorbit omenește, mi-e și teamă să nu vină ploile alea mari, că și așa este destulă umiditate în curte.

Mi-au zis cei de la Primărie să merg la cei de la drumurile județene. I s-a pus în vedere patronului să deschidă șanțul, dar nu vrea. Nu îi e milă de agoniseala fiicei mele? Plânge de acolo, din Cer, căsuța asta a fost visul ei. Locuința are șase camere, este modernizată, cu baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate”, ne-a mai spus Emilian Răducu.

Sora Denisei: „Până acum, am investit cel puțin 30.000 de euro în casa Denisei de la țară!”

Adelina, sora regretatei soliste, povestea, anul trecut, despre investițiile făcute în casa Denisei de la țară:

„Până acum, am investit cel puțin 30.000 de euro, dar, până la final, cred că vom mai investi alți 30.000 de euro. Nu contează banii, facem cu drag și în memoria Denisei.

În casă vom locui atunci când vom veni din Spania, în vizită, în vacanțe, poate o păstrăm și pentru copii, atunci când vor crește și ei.

În fine, important este că vom avea grijă mereu de memoria celei care a fost Denisa Răducu, o cântăreață atât de iubită”, a spus ea, la Kanal D.

Denisa Răducu a încetat din viață în urmă cu patru ani

Denisa Răducu a murit, la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la ficat.

Denisa a strâns orice bănuț câștigat din concerte, reușind să își cumpere un apartament de lux în București, dar și o mașină, cu mulți cai putere, și avea în plan să-și înalțe o casă în locul natal. După decesul artistei, toate aceste bunuri i-au revenit Adelinei, sora ei mai mare, stabilită în Spania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI