10 iul. 2023 | 17:16

Carmen Iohannis, aşa cum nu ai mai văzut-o! Rochia scurtă purtată de Prima Doamnă a atras toate privirile

Social
Carmen Iohannis, aşa cum nu ai mai văzut-o! Rochia scurtă purtată de Prima Doamnă a atras toate privirile
Carmen Iohannis

Cu toate că a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, dedicându-se în continuare carierei și formării elevilor săi, fiecare apariție publică a sa este analizată în cel mai mic detaliu. Românii sunt obișnuiți să o vadă mereu impecabilă, în ținute elegante, respectând regulile impuse de statutul său. Există însă o imagine ce o arată într-o ipostază inedită. Rochia scurtă purtată de Carmen Iohannis a atras toate privirile.

Carmen Iohannis, într-o ținută îndrăzneață

Din decembrie 2014, viața soților Iohannis s-a schimbat complet. După votul dat de români, Klaus Iohannis a devenit președintele țării.

Cu toate că ar fi putut să își urmeze partenerul în București, Carmen Iohannis a ales să rămână în Sibiu, alături de elevii săi, ea fiind profesoară la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din oraș. De atunci, fiecare apariție a Primei Doamne a fost analizată în cel mai mic detaliu.

Soția lui Klaus Iohannis este o prezență discretă în spațiul public, fiindu-i mereu alături președintelui la evenimentele oficiale, în calitate de reprezentanți ai țării.

În această perioadă, a dovedit că este un etalon de eleganță, bun-gust și rafinament, reușind să impresioneze de multe ori cu alegerile sale vestimentare.

Carmen Iohannis are deja un stil bine conturat, preferând anumite culori și croieli. Rochiile purtate de ea respectă regulile de protocol impuse, acestea acoperindu-i genunchii, însă se pare că înainte de a fi Prima Doamnă a României era mult mai îndrăzneață.

În mediul online circulă o imagine ce face furori în rândul internauților. Publicată înainte de afișarea rezultatelor alegerilor din 2014, Carmen Iohannis apare lângă soțul său.

Este zâmbitoare, radiază într-o rochie fucsia scurtă, ce îi scoate în evidență picioarele perfect modelate, o ipostază în care nu a mai fost văzută de când a devenit soție de șef de stat.

Te-ar putea interesa și: Ce spune o colegă de catedră de-ale lui Carmen Iohannis despre soţia preşedintelui. A recunoscut: „O trădare”

Prima Doamnă, acuzată că face reclamă unei firme de bijuterii

La începutul lunii iunie a acestui an, Administrația Prezidențială a explicat cum a ajuns imaginea lui Carmen Iohannis să fie folosită pentru promovarea unei companii de bijuterii, reclama înfățișând-o arătând spre aparatul de fotografiat un inel și un colier cu diamante, în timp ce se afla la o ceremonie, în Germania.

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe.

La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora.

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă.

Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective – a precizat Administrația Prezidențială.

Te-ar putea interesa și: Carmen Iohannis, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă Prima Doamnă într-o pădure de lângă Sibiu

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Lora, cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. Ce a descoperit
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
Aceste tichete se majorează din octombrie 2024. Sumele în plus vor intra direct pe card
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro