Carmen Harra, previziune cruntă despre Anamaria Prodan și Reghe. Ce va face antrenorul în câteva luni: ‘E clar’

de: Iulia Statie
09 07. 2021

Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Clarvăzătoarea a decis să spună lucrurilor pe nume și să explice la ce ar trebui să se aștepte cuplul faimos în viitor.

Carmen Harra, dezvăluiri crunte despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra a făcut unele previziuni sumbre despre căsnicia pe care o au unii dintre cei mai cunoscuți oameni din showbiz-ul românesc, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Clarvăzătoarea a susținut că un divorț nu poate să fie evitat. 

„Vreau să spun că aceasta a fost o relație foarte bună, foarte compatibilă, foarte interesantă. Doi oameni care s-au iubit extraordinar de mult.

Problema între ei au fost banii, prea multe obligații, prea multe afaceri în care e implicată, și atunci se deconectează unul de altul, după 12 ani și ceva de căsătorie.

Pericolul unui divorț este iminent la ora actuală. Cel care provoacă acest divorț este el și nu ea. Este el, care de fapt în codul lui are două divorțuri.”, a zis aceasta la Antena 3.

Ce spune Carmen Harra despre Anamaria Prodan și Reghe: ‘Sunt minunați’

Totuși, clarvăzătoarea speră că aceștia își vor rezolva problemele și vor rămâne împreună, mai ales pentru că relația lor este una deosebită. Chiar dacă Carmen Harra își dorește o împăcare, s-ar părea că șansele sunt mici.

„Eu le doresc să rămână împreună. Sunt minunați unul cu altul. Probabil în următoarele luni s-ar putea să existe o reconciliere.

Eu, din nefericire, mă cam îndoiesc. Aș vrea să vă spun că lucrurile vor merge foarte bine între ei.

Asta ar fi un ideal. Momentul prin care trec acum este extrem de critic și din nefericire și în codificările lor divine acest divorț există. Să sperăm că nu o să se întâmple, dar mă îndoiesc.”, a mai zis ea.

Laurențiu Reghecampf, o nouă căsnicie? Carmen Harra a făcut anunțul

Carmen Harra susține că Laurențiu Reghecampf își va găsi liniștea și se va recăsători în cazul în care o să divorțeze de Anamaria Prodan. De asemenea, clarvăzătoarea a susținut că impresara își dorește să rezolve problemele din relație.

„Pe viitor, văd că el se recăsătorește. El a fost foarte fericit cu ea. Relația a fost extraordinar de bună. Au existat fricțiuni între ei dar niciodată atât de serioase ca și până acum.

Ea încearcă să îl readucă, să îmbunătățească situația. Ei amândoi au trecut prin mariaje anterioare. Experiența asta au trăit-o deja. Pericolul este că ei pot să experimenteze din nou așa ceva.”, a transmis Carmen Harra.