Carmen Grebenișan, invitație specială pentru Andrei Krișan, după întoarcerea acasă de la Survivor România 2023. Reacţia fanilor

de: Ioana Bucur
30 05. 2023

Carmen Grebenișan a făcut o invitație specială pentru Andrei Krișan, imediat după întoarcerea acasă de la Survivor România 2023. Cum au reacționat fanii vedetei, în momentul în care au văzut mesajul transmis de fosta concurentă din echipa Faimoșilor.

Carmen Grebenișan, invitație specială pentru Andrei Krișan

După cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, departe de familie, prieteni, casă, confortul cu care era obișnuită, Carmen Grebenișan s-a întors în România. Chiar dacă nu a reușit să obțină marele trofeu al competiției, creatoarea de conținut a fost una dintre marile surprize ale acestui sezon Survivor România.

Puțini ar fi pariat pe ea la începutul concursului, însă ediție după ediție, Carmen Grebenișan a dovedit că este un concurent puternic, un om cinstit, care știe să joace corect, își respectă colegii, dar și adversarii, știe să câștige, știe să piardă. A ajuns până în finală, ieșind din joc cu capul sus și în aplauzele tuturor celor care i-au urmărit cu sufletul la gură parcursul.

La scurt timp după întoarcerea acasă de la Survivor România 2023, creatoarea de conținut și-a reluat activitatea în mediul online, publicând fotografii de la evenimente și cele mai frumoase momente din viața ei de zi cu zi. Cu toate astea, nu și-a uitat colegii cu care a conviețuit timp de cinci luni.

Te-ar putea interesa și: Cu cine a sărbătorit Dan Ursa marele trofeu în weekend. Fanii au fost uimiți să vadă doi foști concurenți Survivor lângă el

Cum au reacționat fanii

Blonda a publicat pe o platformă de social media mai multe fotografii în care apare alături de soțul său, Alex Militaru. În descrierea imaginilor, ea a scris:

„Am câștigat recompensa de comunicare duminica asta. Familia mea”

Printre cei care au reacționat la postare a fost și Andrei Krișan, care i-a trimis un rând de inimioare. Carmen i-a răspuns imediat, lansându-i o invitație specială.

„Vă așteptăm la noi!”, i-a răspuns Carmen.

Și Alin Chirilă i-a lăsat un comentariu lui Carmen Grebenișan, la aceeași imagine: „Vă pup!”, la care vedeta a răspuns: „Te pupaaam”.

O fană a văzut acest lucru și a întrebat-o pe Carmen: „Pe Alin nu-l aștepți?” Explicația nu a întârziat să apară: „Pe toți îi astept, dar Krișan cu Ștefi vin sigur săptămâna asta la București”.

Te-ar putea interesa și: Cum a reuşit Carmen Grebenişan să ia mai mulţi bani de la Survivor România decât câştigătorul. Aşa l-a întrecut pe Dan Ursa