Carmen Grebenișan de la Asia Express, comparată cu Bianca Drăgușanu. Reacție de milioane

Carmen Grebenișan de la Asia Express, comparată cu Bianca Drăgușanu. Reacție de milioane
Carmen Grebenișan de la Asia Express, comparată cu Bianca Drăgușanu. Reacție de milioane

Carmen Grebenișan este o prezență cunoscută în social media pentru numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut și care au transformat-o total. Recent, un internaut a comparat-o pe fosta concurentă de la „Asia Express“ cu Bianca Drăgușanu, renumită la rândul ei pentru multele intervenții. Vezi reacția de milioane a celei care a devenit influencer pe Instagram și care a adunat o comunitate de peste 632.000 de urmăritori.

Carmen Grebenișan, comparată cu Bianca Drăgușanu

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la „Asia Express“, show-ul fenomen difuzat la Antena 1, s-a confruntat, recent, cu o situație inedită. Deși, în general se bucură de complimente din partea celor care o urmăresc, mai apar și șituații în care unele persoane îi atrag atenția sau chiar o jignesc.

Cu toate acestea, vedeta nu se supără, dându-le mai degrabă peste nas celor răutăcioși, printr-un comentariu ironic. De această dată, un fan i-a comentat lui Carmen la o fotografie, spunând că a confundat-o cu Bianca Drăgușanu, blonda „tunată“ a lui Alex Bodi.

„Am crezut că ești Bianca Dragușanu!“, i-a comentat un urmăritor pe contul de Instagram.

Reacția vedetei nu a întârziat să apară: „Na situație!“, a răspuns Carmen Grebenișan.

Așa zisul fan a insistat, dorindu-și parcă să fie răutăcios: „@grebenisancarmen nu cred că mai ai mult“. Nici de această dată fosta concurentă nu s-a lăsat mai prejos: „Na dumniezo“, i-a comentat ea.

Vedeta și-a schimbat complet look-ul

Nu de mult, Carmen Grebenișan a hotărât să renunțe la blondul care a consacrat-o, optând pentru un roșcat ca focul.

„Am făcut și schimbarea asta. Se cerea deja de o vreme. O să-l mai țin așa mult timp“, a spus vedeta pe Instagram.

Totodată, aceasta a ținut să precizece că procesul a fost unul destul de lung, dar a meritat așteptarea.

„Acum e clar că o să încerc toate hainele, rujurile pe care le am acasă. Tot. Este o culoare total necunoscută pentru mine, nu am mai avut-o niciodată și chiar îmi place. Îmi place mult mai mult. Mi-am aplicat și câteva extensii, din păr natural. Procesul a fost lung“, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI