Carmen de la Sălciua nu s-a mai sfiit și a făcut totul public! Prima imagine în care apare alături de noul iubit. FOTO

de: Bișinicu Andreea
03 11. 2021

Carmen de la Sălciua rupe tăcerea în privința relației sale amoroase, despre care, până acum, nu a vrut să dea foarte multe detalii. Cum răspunde cântăreața acuzațiilor că ar fi „furat” bărbatul altei femei.

Cine este noul iubit al lui Carmen de la Sălciua

Sătulă de speculații care au tot apărut, în ultima perioadă, în presa mondenă, cântăreața de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua a vorbit, prima dată, despre identitatea noului ei iubit.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a fost acuzată că ar fi fost implicată într-o relație clandestină cu un bărbat însurat. Carmen de la Sălciua a ținut morțiș să demonstreze că acuzațiile care i-au fost aduse sunt eronate, iar de curând frumoasa blondină a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie cu actualul ei partener de viață.

Iubitul ei se numește Marian Corches și pare a fi bărbatul care a reușit să o facă pe celebra artistă să iubească din nou, după o anumită perioadă de timp în care Carmen s-a concentrat mai mult de cariera sa artistică.

Recent, au apărut imagini pe Instagram cu cei doi îndrăgostiți, fotografii în care cei doi porumbei radiază de fericire, ținându-se în brațe, semn că relația lor este una serioasă.

De ce nu locuiesc împreună Carmen de la Sălciua și iubitul ei Marian

Deși pare extrem de fericită, Carmen de la Sălciua se consideră a fi o femeie matură și responsabilă, care calculează lucrurile și nu se grăbește atunci când trebuie să facă un pas important.

Acesta pare a fi motivul pentru care celebra cântăreață și iubitul ei nu locuiesc, deocamdată, împreună sub același acoperiș. Cu toate acestea, artista și partenerul ei de viață se bucură de momentele frumoase pe care le petrec în cuplu.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate.

Am petrecut și un mini concediu în Viena”, a declarat artista Carmen de la Sălciua despre concediul petrecut la Viena, alături de iubitul ei, conform celor de la Wowbiz.

Recent, Carmen de la Sălciua le-a împărtășit susținătorilor săi de pe Instagram părerea ei despre oamenii care o judecă:

„Fiecare om gândește și spune tot ce are în suflet! Am început să îmi pun fericirea pe primul loc să realizez că gura lumii azi spune un lucru frumos și mâine te jignește. Importantă pentru mine e doar părerea lui Dumnezeu și a celor care mă iubesc și mă cunosc!”, a spus artista pe Instagram.